עזרה בלבחור שם...

zohark

New member
עזרה בלבחור שם...

הגיע אלינו סוס חדש לחווה.....למישו יש הצעות לשם?

Queen Balat

New member
פאבלו../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

מה

Queen Balat

New member
צ'יסאי ../images/Emo15.gif

רעם רד(עם יש עליו קצת אדום
) פדרו שמעון(עם הוא חנון...)

shaililo

New member
ניצול = התחרות במשמר העמק../images/Emo118.gif

מתקיימת כרגע (יאאאאאאאאאאאאייייייי!!!!!!!
) אבל בגלל שהיום לא ירד גשם אז יכול להיות שהגשם יהיה בסופו של דבר ביום שבת... ביינתיים יש תחרות

שמות לסוסים-

לוצ'יפר willow ארמון gefluister ( הולנדית) שינינג sprite Moon light מרנגו (הסוס של נפולון- על שם אחד הקרבות שלו) candle light רוסיננתא (הסוסה של דון קישוט) גליפט Depletion ג'יי פינקס ליאו prijs (פרס- הולנדית) טורקיז peinzen ( הולנדית) דיאבלו קליק פאנץ' קלסי בונו steel צ'ילי בלק ארוו- חץ שחור ראג' נוקיה אקסטרים אקסטרה טיארו magic L-S-D אל פס Tears rain טריטוור ת'אנדר סקי (שמים באנגלית סוסים ברומנית) midnight קלואי מירקל דסטני בילי ניקיטה קרי קווין כריסטינ\ה flame צ'יקלון סברינה לילה קיארה ג'ולין בל קלריון Diamond

אני יודעת קצת הולנדית...../images/Emo9.gif

אגב זה הפירושים- peinzen (חשיבה עמוקה) prijs (פרס ) gefluister (לחישה)

dearanita

New member
הסוסה שלי אמורה להמליט עוד בערך

חודשיים אם יהיה לה סייח אני אקרא לו רנסאנס או רמברנדט ואם זאת תהיה סייחה אני אקרא לה אנסטסיה אבל אוי למי שגונב לי את השמות!!! יש לי כמה הצעות לשמות יפים - וורלד קאפ ואלריך אבל זה תלוי בסוס לסוסים מצוקמקים לא מתאים שם מכובד כזה....

אני נורא אוהבת שמות לפי אופי

למשל אם הייתי משנה למיסי את השם הייתי קוראת לה סיירוס שזה נשמע רע כזה או וונום שזה ארס כי יש לה אופי ותדמית נורא מרשעת אבל מבפנים היא רק בובה

לא הייתי ממליצה.

קראתי על איזה סוס שקראו לו QUIET RIVER, היה לו אופי מדהים והוא היה סוס לטיפולי ואחרי כמה שנים הוא עבר תאונת דרכים והוא נעשה סורר ורשע ולא הצליחו לשנות לו את השם כי הוא התרגל לשם הקודם.... אותו הדבר עם צבע של סייחים.

מה הסיכויים שזה יקרה?וול...לא הרבה!

סתם שטויות לפיע דעתי זה כמו שתגידי שלא שווה לקרוא לסוס על שם הצבע שלו כי יכול להיות שיום אחד יישפך עליו דלי צבע והוא כבר לא יהיה מה שהוא היה....

zohark

New member
תודה על השמות...והנה פירוט:

אוקי אין לי עדיין תמונה...אבל: הוא זכר מסורס בצבע- חום כהה בגוגבה די גבוה אבל לא יותר מידי...הוא רזה וארוך (טורברד..) ויפה..ודומה מאוד לסוסה השנייה שלי נרט..חחח למי שמכיר אותה

למעלה