עזרה בכתיבת נאום

Ezra Nafshit

New member
עזרה בכתיבת נאום

אני אם שכולה, שאמורה להקריא בפני קהל גדול נאום לזכר בני החייל שנהרג בקרב. ומאוד קשה לי עקב מצבי הנפשי לשבת ולהתרכז, האם תוכלו בבקשה לעזור לי קצת לסגנן, לתת רעיונות, לכתוב טיוטה לכתוב חלקים. מכיוון שיהיו הרבה אנשים מכובדים ולילדי שיהיו בריאים קשה לעזור לי מבחינה רגשית, זה נורא חשוב לי. תבוא עליכם הברכה, שושנה

דליה ח

New member
מה שיוצא מהלב נכנס ללב

שושנה, אם אין לך פחד קהל, את יכולה בהחלט לעמוד ולדבר על הבן היקר שלך מהלב, מה שיוצא מהלב נכנס ללב. תכיני ראשי פרקים, על נייר, לשם תזכורת , וכשיש לך נושא הכל ייצא ממך בטבעיות, וגם אם תתרגשי מאוד, זה הכי טבעי שיכול להיות. אם יש לך בעיה לדבר מול קהל , כמו להרבה מאוד אנשים, אז באמת רצוי לכתוב הכל מראש. כי אז את עלולה לשכוח כל מה שרצית להגיד. קשה מאוד לתת עצות לנאום עצמו, זה מאוד אישי ורגיש. אולי בן משפחה קרוב שמכיר את הבן ויודע לסגנן יעשה את העבודה הרבה יותר טוב מכל אחד מאיתנו שלא מכיר . מניסיון אישי אני יכולה לספר לך שבערב הזיכרון לאודליה כתבתי משהו אליה, לא עליה. היה לי יותר קל לדבר אליה. אבל אני לא טובה לעמוד מול קהל ולדבר או לקרוא, בן משפחה שהיה מנחה הערב, הקריא את מה שכתבתי . שיהיה בהצלחה...................

HI39

New member
תארי את ילדך בין השורות כתבי אליו מכתב ותראי

שיצא מהלב והכי אמיתי

למעלה