עזרה - בי"ס

סיגליגל

New member
עזרה - בי"ס

שלום לכולם, אני מחפשת בי"ס יצירתי כזה עם אווירה סבבה בלי לחץ וציונים. מישהו מכיר כזה בת"א? אמרו לי שאורט גאולה בת"א הוא אחלה בי"ס-מקום שיתן לראש שלי לזרום ביצירתיות וגם יש בו מגמת פרסום, צילום, גרפיקה וניהול עסקי. נראה לי מתאים לי. מישהו שמע עליו משהו?

סיגליגל

New member
ביצפר אורט גאולה בת"א

לא זה בת"א ליד שינקין וליד הים. אחלה מקום. אז מישהו יודע?

מונסון1

New member
בצפר אורט גאולה בת"א

השכנה שלי לומדת בבי"ס הזה והיא אומרת שהוא אחלה. לפני שהיא עברה לאורט גאולה היא היתה מבריזה הרבה, מאז שהיא שם היא ממש מרוצה. המורים טובים ומעודדים את הכשרון שלה.

סיגליגל

New member
אורט גאולה - תודה

תודה רבה על המידע. נשמע שהבצפר טוב. אבדוק פרטים. תודה

יש את הבצפר הדמוקרטי

ביפו... אני יודעת שנותנים שם יד חופשית וכל זה ואופציות בחירה אבל שמעתי שהוא בסכנת סגירה אז אני לא יכולה להגיד לך אם הוא יפתח שנה הבאה או לא... הכי טוב שתבררי... ברוב החטיבות והתיכונים בת"א יש מגמות שונות אצלי בבית הספר יש מגמת תקשורת שזה פרומות צילום וגרפיקה זה במחשבים... לאיזו כיתה את עולה כי בגימנסיה אני יודעת שיש תוכנית חדשה לא לעשות מבחנים במתמטיקה ואנגלית בין ז-ח... מקווה שעזתי...

סיגליגל

New member
../images/Emo57.gifעולה לכיתה ט'

תודה על העזרה. אבל באמת מחפשת לדעת על בצפר אורט גאולה בת"א כי שמעתי שהוא באמת יכול להתאים לי. מישהו יודע?

Reution

New member
יש את הבית הספר הדמוקרטי

אני לא יודעת עליו כל כך הרבה, אבל ממה שהבנתי הוא הבי"ס שיתאים לציפיות שלך
אני לא יודעת אם יש סניף שלהם בת"א. אבל את מומזנת לברר.

מונסון1

New member
אורט גאולה בת"א

השכנה שלי לומדת בבי"ס אורט גאולה בת"א והיא אומרת שהוא אחלה. לפני שהיא עברה לאורט גאולה היא היתה מבריזה הרבה, מאז שהיא שם היא ממש מרוצה. המורים טובים ומעודדים את הכשרון שלה. היא ממליצה על הבצפר. היא גם אמרה שהבצפר ליד שנקין וליד הים.

wizibusy

New member
אני שמעתי היום על בית ספר נחמד.

אין לי כרגע פרטים עליו, אבל אני אברר בשבילך עליו. הוא נקרא "הפתוח", והוא בית ספר דמוקרטי. אני אישית לומד בבית ספר ברוח הדמוקרטיה, ולדעתי באמת יש אנשים שמתאימים למסגרות כאלו, ויש שלא. אני מקווה שתמצאי את המסגרת המתאימה לך. ד"א אם את מתעניינת באומנות, יש את עירוני א'

סיגליגל

New member
תודה - על הבצפר אורט גאולה

אם תוכלו לברר לי עליו משהו תודה רבה. בינתיים שמעתי תגובה אחת ממש מצויינת על הבצפר. מקווה שתוכלו לגלות עוד קצת.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

כל עוד זה לא תיכון מקיף יהוד זה כבר טוב.
בשיא הרצינות..ממה ששמעתי מאנשים בבתי ספר אחרים וממה שאני רואה ומבינה זה בי"ס פשוט נוראי ואם הייתי יודעת לפני שככה הוא הולך להתנהל לא הייתי מתקרבת אליו. עכשיו אני מזהירה אנשים מראש.
[מנהל נותן הערכות בציוני ההגשה של התלמידים- הוא לא מכיר אותם, על פי מה הוא קובע את ההערכה?
]

הנדסאים ברמת אביב../images/Emo6.gif

סתםסתם.. המ..ביצפר יצירתי?...יצירה של מה
יש את תלמה ילין-שזה ביצפר לאומנויות..[והוא לא בתא] יש את שנקר-שזה ביצפר לאופנה.. יש את אליאנס-שזה ביצפר שלומדים בו שפות... אם בית הספר שצינת "אורט גאולה"..מתאים לך-לכי כל-זה
במקרה הכי גרוע, עוברים ביצפר

למעלה