עזרה, בירה Chouffe מהחבית.

Orrza

New member
עזרה, בירה Chouffe מהחבית.

יש לי שאלה, האם מישהו יודע איפה ניתן להזמין כוס בירה Chouffe מהחבית בארץ? זאת בירה מדהימה לדעתי, שלא מצאתי אותה מהחבית בשום מקום. אני ממליץ בחום לנסות אותן, או Mc Chouffe או La Chouffe. גם אם לא תאהבו, ישאר לכם בקבוק הבירה היפה ביותר שיש, עם גמד גינה צבעוני. למי שלא בטוח אני מצרף את אתר הבית שלהם, תלחצו על "products" כדי להיות בטוחים שהסברתי את עצמי טוב, יש שם תמונות של הבקבוקים שלהם, אולי מישהו במקרה יזכר שהוא ראה את זה באיזה פאב ויעזור לי... הנה:

Javelin

New member
ראה תשובות להמלצה שלך

דרך אגב ראיתי שם את ה La ולא את ה MC.

Aphelion

New member
אני לא יודעת אם זה מהחבית

אבל במסעדת פסטיס בשדרות רוטשילד/ת"א אתה יכול למצוא את הבירה הזו. עשית לי חשק לנסות אותה בהזדמנות. ואם בבירות בלגיות עסקינן, אז גם לף בראון ממש טובה.

thenewone

New member
הלף ברואן מדהימה!!!

יש מקום בעיר התחתית של חיפה, מעיין הבירה שמו. לא בדיוק פאב, יותר מסעדת פועלים, מאוד מאוד וותיקה. מוכרים שם בירה מאוד זולה מהחבית, כולל הלף ברואן הכי זולה בארץ. אולי מוכרים שם גם את הבירה שאתה מחפש. וחוץ מזה פסטיס מסעדה מעולה, חוץ מהבירה...

Orrza

New member
תודה לכולם, אני חייב לציין

שגם אני נהניתי מאוד מהלף, אבל... את הגמדים הקטנים לדעתי אף בירה לא ניצחה, אבל זה לדעתי. מי שמתכוון לנסות אותה שלא יבהל מהמרקם העכור שלה, ככה זה צריך להיות ולדעתי (שוב) זה רק מוסיף לה ייחודיות. תודה ובהצלה. אור

cafesito

New member
../images/Emo72.gifניסית בישוף? או שימאי?

לך על בירות ייחודיות, לא חסר מגוון בארץ. יש את הפלורף הנפוצה יותר ואת הבירות הצ'כיות, מומלץ סטרופרמן מחבית. בקיצור.. מסע בירה פורה וממלץ לימות הקיץ החמים, גלו טעמים תחוו חוויות ותרחיבו אופקים בדרך המהנה ביותר המלצה אחת לסיום, אם החלתתם לקחת את דברי ברצינות, על תערבבו בבירות אלו, פשוט תהנו מאחת יום אחד ומהשניה יום אחר אחרת לא תבחינו באמת בעולם המלא הזה של בשיכרים המותססים.

rustynail

New member
מק שוף ולה שוף וכו'...

אם אני לא טועה יש להם גירסא כהה מרה מאוד ולא מסוננת ..תענוג וחוץ מזה יש להם כל מיני אריזות מיבצע ובקבוקי ליטר וכו' ולסיום אין להם יבוא מסודר לארץ אלא פשוט שני חברה שהפלאפונים שלהם רשומים מאחורה על התווית בעברית פשוט לצלצל אליהם ולשאול איפה הם התקינו ברזים אני לא שמעתי באזורי(חיפה והקריות) על מקומות שמחזיקים אותה מהחבית רק בבקבוקים צ'ירס... אבל כן שמעתי על מקום שמחזיק קריק ,וולוט מהחבית בירת דבש ובירת דובדבנים יש להם כוסות מדהימות כוס מאג גדולה ויפה וכבדה תענוג צ'ירס

rustynail

New member
חיטטתי קצת באתר של שוף ומצאתי:

את הטלפון של הספק+אימייל שלו בארץ....פשוט באתר להיכנס לexport ולילחוץ על ישראל אגב ראיתי בחנות ליד הבית אריזות מתנה של שוף של בירה לפי מטר..חביב

למעלה