עזרה בייעוץ

עזרה בייעוץ

שלום אני ובעלי נמצאים במצב של מבוי סתום לא מדברים אחד עם השני עקב מריבה וזה כבר בגלל שאני טעונה המון זמן על דברים רבים שמציקים לי - ונראה לי שהפתרון לפני החלטה לסיים את הקשר בצורה כזו הוא ללכת לייעוץ זוגי כי אני טוענת שהוא לא בסדר והוא טוען שאני ולכן צריך צד שלישי שיאמר מי בסדר ומי לא וינחה אותנו , השאלה היא איך בוחרים יועץ ואיך אפשר לדעת שהם טובים - האם למישהוא יש המלצה על מישהו או מישהיא טובים באזור נתניה והשרון תודה

אייבורי

New member
את מחפשת שופטת

זה מתכון בטוח לאי הצלחה אצל מטפל זוגי. כדאי (במצבכם חובה) ללכת אבל בהבנה שהמטפל איננו שופט ואם הוא טוב, הוא יתן לכם כלים להתמודד אחד עם השני, לוותר להקשיב ולא לשמור בבטן דברים שמציקים. בהצלחה

מלודי6

New member
../images/Emo45.gif

יועץ טוב הוא יועץ שנותן לכם כלים להתמודד לבד. הוא לא מביע דעה מי צודק ומי טועה, אלא מציג לפניכם השתקפות של מעשיכם, מעלה נקודות הסתכלות שטרם נפתחתם אליהם אולי כי הייתם מקובעים או כי לא התאפשר לכם להבין או לראות זאת. הוא מציב בפניכם מספר דרכים אפשריות, אבל מי שצריך לעבוד או לבחור במה, הם רק אתם, בכוחות משותפים לרצון לשפר את הזוגיות שלכם.

אתם לא צריכים שום מטפל.

אתם צריכים ללמוד להסתדר. לבנות זוגיות זה אומר ללמוד להסתדר. אם בגלל ויכוח אתם צריכים מישהו שיחליט מי מכם הוא הצודק, משמעו, שאין לכם שום כלים להסתדר בזוגיות בכלל. תתחילו מהדבר הפשוט ביותר, ללמוד לוותר. לא תמיד את או הוא צריכים להיות הצודקים. במקום כל הטיפול והזמן שתשרפו על הטיפול , מה דעתך ללמוד לוותר ? מה לדעתך יקרה אם תוותרי ? העולם יתהפך ? סוף העולם יגיע ? הנושא הוא עד כדי כך קריטי שאתם חייבים לבזבז אלפי שקלים עכשיו כדי לפתור את הויכוח שלכם ? ומה יקרה בויכוח הבא ? גם אז תרוצו למטפל ? זו לא נראית לך התנהגות ילדותית ? הגננת הוא לקח לי ! הגננת הוא חטף לי !

pasa24

New member
עזרה ויעוץ../images/Emo150.gif

את חייה על אי בודד וסירת קנו? תשאלי את המקורבים אליך בטוח שהם או חלקם בטיפול. היום ואין לך מטפל את לא in,

למעלה