עזרה בייבוא

• פותח הנושא lbz
  • פורסם בתאריך

lbz

New member
עזרה בייבוא

יצא לי השבוע לדבר עם חבר שלי על סדרות אנימציות הוא כמו רבים מחבריי לא מפסיקים לשבח את הסדרה famelly guy שלדעתי היא סדרה בסדר ולא הרבה יותר מזה...מדי פעם איזה פרק מצחיק, כשאמרתי לו שלדעתי סאות'פארק הרבה הרבה הרבה יותר טובה מפיימילי גאי הוא צחק עליי ואמר שסאות'פארק זה ממש תת רמה וכו' והבטחתי לו שאני אצרוב לו דיסק עם כמה מטובי הפרקים של סאות'פארק שיראה וידבר איתי אחרי זה אני ראיתי לדעתי 80 אחוז מכל הפרקים של סאות'פארק ועכשיו קשה לי מאוד לבחור 5-6 פרקים ממש מוצלחים שידגישו עד כמה ענקית הסדרה הזאת וכמה רב גונית היא(סוגים שונים של פרקים שכל אחד מהם מצחיק בטירוף בדרך אחרת.) אני אשמח אם תתנו לי שמות של פרקים +מספר עונה של 5-6 פרקים מובחרים ביותר תודה מראש

richter

New member
אפשר לקחת כמדגם מייצג את 5 הפרקים

שזיכו את סאות' פארק במועמדות (וחוץ מבפעם אחת גם בזכיה) לאמי בחמש השנים האחרונות: Best Friends Forever מהעונה התשיעית Trapped in the Closet מהעונה העשירית Make Love Not Warcraft מהעונה ה-11 Imaginationland מהעונה ה-12 (מדובר בעצם ב-3 פרקים בהמשכים במקרה הזה) ולסיום Margaritaville מהעונה הנוכחית (13) שזיכה את הסדרה בפרס האמי הרביעי שלה לפני כשבוע כל הפרקים, ד"א, זמינים לצפיה בחינם באתר הרשמי של הסדרה - southparkstudios.com

איתי בל

New member
שיוסיף גם את שני הפרקים שצוחקים על פאמלי גאי

שיכניס קצת לבחור שמעז לצחוק על סאות פארק

lbz

New member
יש שני פרקים?

ראתי רק אחד שצוחקים על זה שבפיימלי גאי כל הזממן חוזרים לעבר... אני חושב בעונה עשירית איפה יש עוד פרק שצוחק על פיימלי גאי?

Under the GUN

New member
margaritaville לא כזה מצחיק לדעתי

כאילו, הוא סבבה כזה אם כבר עונה 13 אז ללא ספק הפרק עם הגייפיש, לא זוכר בדיוק איזה מספר כרגע זה ואפשר גם מעונות ישנות יותר.. ladder to heaven, קרטמנלנד, סקוט טנרמן מאסט דאי וכו'

למעלה