עזרה ביחסי ציבור

s h v a

New member
עזרה ביחסי ציבור

שלום לכולם, אני יבואן של מוצרי ניקיון ירוקים (ידידותים לסביבה) ושל מוצרים לטיפול במערכות ביוב לתעשיה בעזרת חומרים ביולוגים (ניתן לקרא יותר מידע באתר החברה). ביתי שמח לקבל עצות איך לגרום לעיתונים לרשום כתבות על הנושא וכמובן לקבל איזכורים בכתבות. גיא

לדעתי ניתן לעשות הרבה

שלום, יש מגוון דברים שניתן לעשות, ועם לא שרפת עצמך בשוק (במדיה), ניתו לדעתי לקבל חשיפה טובה. בעיקר עקב העובדה שהמוצרים ירוקים. הכל כמובן תלוי באיכויותם, יחודיותם, ומחירם. (לפרטים נוספים אתה מוזמן פנות במסרים). לי

ron ad

New member
המשך השרשור נמחק! ../images/Emo18.gif

שלום, המשך השרשור נמחק מכיוון שתכניו ירדו לפסים אישים והשמצות. אין מקום בפורום זה להודעות שכאלו, ואני מקווה שלא יהיו הודעות כאלו בהמשך. דיון בנושא יחסי הגומלין והיחסים בין יחצנים לעיתונאים יכול להיות מאוד מעניין, ופורה ל-2 הצדדים, אך צריך להתבצע בצורה מכובדת וענינית, המכבדת את הפורום וחבריו. רון

bimbom

New member
הנה תשובה

ראשית, עליך להאמין באמונה שלמה שהמוצרים שלך הם ממש מתנה לאנושות 2. עליך לבחור אחד או שניים מהמוצרים שלדעתך הם יכולים להיות אטרקטיביים מבחינת ייחודם ומכירם ולתת על זה דגש מבלי להתפזר יותר מידי. 3. שליחת ידיעות לתוכניות אירוח שמתמחות בנושאים המעניינים עקרות בית משועממות דוגמא: סיגליות עם סיגל שחמון...אודטה וכו'... 4. במקומונים (צריך לדעתלבחור את הטובים) תוכל לקבל כתבה תמורת תשלום על פרסום בעיתון ככה שיהיה לך גם פרסום וגם כתבה שמהללת. 5. בקשר למוצרים הגדולים יותר לטיפול במערכות ביוב, זה כמובן צריך להגיע לרשויות מקומיות והדרך הטובה היא להגיע אליהם ישירות דרך סוכני מכירות עם יחס אישי. בקיצור: אם אתם חברה רצינית כדאי לכם לשקול העסקה של איש יחסי ציבור שיפעל דרך משרדכם או לחלופין להשכיר שירות של משרד יח"צ כי יח"צ זו עבודה של פול טיים ג'וב !!!

s h v a

New member
הודעה לעיתונות

שלום, מצ"ב הודעה שכתבתי אשמח לקבל הצעות שיפור. גיא

ron ad

New member
הערות

שלום, להלן מספר הערות - הצעות לשיפור: קודם כל, ההודעה ארוכה מידי - לקצר. לא בנויה על-פי התבנית המקובלת (כבר כתבו לך על כך, ולכן לא אפרט). והכי חשוב, אין בה מסר. מה אתה רוצה שהעיתונאי יעשה עם ידיעה שכזאת? שיכתוב על המוצרים שלך? למה? הרי יש עוד המון חברות כמוך? לדעתי, אם היית שולח הודעה לעיתונות כפי שהיא כתובה, היא הייתה נזרקת ישירות לפח, וחבל. אני מקווה שעזרתי. רון

למעלה