עזרה בטרנספר

מצב
הנושא נעול.

ogabuna

New member
עזרה בטרנספר

עזרה בטרנספר
מישהו יכול להגיד איזה דרך הכי קצרה ומהירה מחולון עד נס ציונה קרוב לרחוב רוטשילד ? אני מתכוון באוטובוסים, כמובן.

איליה.

New member
תשובה (חלקית)

עזרה בטרנספר
מישהו יכול להגיד איזה דרך הכי קצרה ומהירה מחולון עד נס ציונה קרוב לרחוב רוטשילד ? אני מתכוון באוטובוסים, כמובן.
תשובה (חלקית)
מביתך אשר בחולון אתה צריך להגיע לתחנה המרכזית הישנה בראשון לציון, או להגיע לתחנה כלשהי לאורך דרך השבעה (למשל צומת חולון). איך מגיעים לשם או לשם? זה תלוי איפה בחולון אתה נמצא. מהתחנה המרכזית הישנה של ראשל"צ או מדרך השבעה לוקחים כל קו שמגיע לרחובות (אם אני לא טועה, הקווים שמגיעים לרחובות הם אותם קווים שמגיעים לנס ציונה, מישהו רוצה לתקן?)

AndreyS

New member
משהו יותר יעיל...

עזרה בטרנספר
משהו יותר יעיל...
אתה צריך להגיע לצומת חולון או לדרך השבעה (כמו שאיליה אמר) ומשם לקחת קו 201 - שמגיע עד נס-ציונה. הקו הוא של אגד והתדירות היא בין 10ל 20 דקות בשעות הצהריים...

איליה.

New member
אבל לא רק 201! יש כמה קווים.

משהו יותר יעיל...
אתה צריך להגיע לצומת חולון או לדרך השבעה (כמו שאיליה אמר) ומשם לקחת קו 201 - שמגיע עד נס-ציונה. הקו הוא של אגד והתדירות היא בין 10ל 20 דקות בשעות הצהריים...
יש גם 301 ו-200, מה לא בסדר במה שכתבתי?

../images/Emo13.gifאו קיי איליה, קיבלתי

לפי מה שהבנתי...
301 ו-200 עוצרים כמעט באותן תחנות, וגם אם לא - עדיין יש את הקטע של הלוח זמנים הלא נוח של 200
או קיי איליה, קיבלתי
כפי שציינתי אני כברשנים לא בקווים הללו, כנראה שדברים השתנו, רק חבל שלרעה.

stan1

New member
וגם מה שכתבתי למטה../images/Emo8.gif

וגם מה שכתבתי למטה

371 ו251 של מטרופולין אההה.....ושכחתי מרחק הליכה של 5-10 מהתחנה מרכזית בנ"צ עד לרוטשילד(תשאל איפה זה יענו לך)

AndreyS

New member
התנצלות

התנצלות
איליה, לצערי לא קראתי את ההודעה שלך כראוי והבנתי אותה לא נכון והגבתי שלא במקום. אני אשתדל לא לעשות טעויות כאלה בעתיד ולא להכעיס אותך

stan1

New member
מה איבדת פה בנ"צ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif(סתם..)../images/Emo8.gif

עזרה בטרנספר
מה איבדת פה בנ"צ
(סתם..)

יש לך 2 אפשרויות: 1.לקחת אוטובוס לצומת חולון ומשם: 371 351 201 301 200 ולרדת בתחנה המרכזית בנ"צ 2. לנסוע עד הולץ ולעבור את הכביש ולקחת 274 ולרדת בתחנה מרכזית ב"צ הכי מהיר זה אפשרות 2 (לדעתי ממה שאני נסעתי)

מכל הרשימה הזו, הכי טוב 200

מה איבדת פה בנ"צ
(סתם..)

יש לך 2 אפשרויות: 1.לקחת אוטובוס לצומת חולון ומשם: 371 351 201 301 200 ולרדת בתחנה המרכזית בנ"צ 2. לנסוע עד הולץ ולעבור את הכביש ולקחת 274 ולרדת בתחנה מרכזית ב"צ הכי מהיר זה אפשרות 2 (לדעתי ממה שאני נסעתי)
מכל הרשימה הזו, הכי טוב 200

stan1

New member
נכון, עכשיו אני צריך לנסוע ב301

סליחה, לא ראיתי שכתבת בקשר ל-200
אם כך יש שינויים כשגרתי ברחובות (מזמן מזמן) הוא היה קו סדיר ונוח בכל שעות היום, חבל לשמוע שכך "חיבלו" בו.
נכון, עכשיו אני צריך לנסוע ב301
ואני שונא את הקו הזה (לכיוון דרום) לכיוון צפון הוא די בסדר

מצב
הנושא נעול.
למעלה