עזרה בחשיבה...

32שירלי

New member
עזרה בחשיבה...

אני מבואסת , אחי הקטן מתחתן, ואני עושה את העוגת חתונה בתור המתנה (וגם עוגה לשבת חתן שהם לא יודעים...)
וגם רוצה לעשות מתנות לאורחים. בדיוק אמא סיפרה שהוא מבואס בגלל עבודה, שזה עוד יותר מצווה שהחתונה שלו תהיה כיפית.
אני חושבת הרבה זמן כבר על מתנות לאורחים. הכי קל לעשות יהיה סוכריה , אבל סוכריה בצק סוכר זה לא באמת טעים , ומי כבר יאכל את זה?
חשבתי על עוגיה , ועל זה בצק סוכר\,אבל עוגיות גם לא באות בחשבון , כי יש לי תינוקת, ועם העוגה, אני לא אוכל לעשות את העוגיות ולצפות כדי שישארו טריות....
אתמול עשיתי משהו חמוד שראיתי בפייסבוק והיה ממש פשוט. אומנם זה לא הכי זול בעולם, אבל ממש מתוק ופשוט להכנה , המכונית. אבל אני צריכה איזה הקשר לחתונה, האם סוכריית לב קטנה בגודל העדשים מקדימה תפטור את הבעיה?
האם מישהי מכירה עוגיות או שוקולד קופים (במקום הדובים\?)
אם לא הרעיון הזה, למישהי יש רעיון של שוקולד אחר לחתונה?
אני פשוט רוצה שוב,] להכין משהו שאפשר להכין נגיד שבוע מראש, שלא יפגום לי בעוגה, שגם אני לא סגורה לגביה... אבל.. זה לשרשור אחר.
למשל שוקולד לבבות גדול יחסית, ואז לזלף ? (אני לא מנוסה בזילופים עדיין...) עליו את החתן והכלה? כלומר את החליפת חתן וכלה?
בקיצור אשמח לרעיונות ועזרה.
תודה רבה רבה!

net the jet

New member
אני דוקא בעד הסוכריות. אפשר להכין מראש

אפילו יותר משבוע. וזה יותר טעים לדעתי מעוגיה+בצק סוכר. סתם סוכריה, מה רע ?!

hilab10

New member
על המכונית אפשר...

להוסיף שלט JUST MARRIED או לקשור פחיות מאחור כמו שעושים בארה"ב.

32שירלי

New member
המכונית בגודל מיני מארס, אז אי אפשר לקשור לה

כלום, אלא אם התכוונת מכונית על העוגה, אבל לזה דווקא יש לי עוגה בספר לעוגה עם מכונית פחיות מקסימה. בכול אופן, לא על העוגת בצק סוכר דובר פה, אלא על המיני מכוניות שיהיו מתנות לאורחים, ואפשר יהיה לעשות אותם כמה ימים לפני , למשל ביום ראשון כשהחתונה בחמישי...
מנסה לחשוב עם אמא איך אפשר להתאים את זה לחתונה, ויש סוכריות לבבות קטנות שאפשר אולי להדביק מקדימה, אבל בכול אופן אצטרך עדשים לבנים אדומים וורודים. האם מישהו מכיר אם אפשר לקנות עדשים לפי צבעים?
ושוב, זה במקרה ואין רעיון אחר עמיד לכמה ימים לפני , אם אפשר לא סוכריות בצק סוכר

המכוניות נראות לי מעט ילדותיות לחתונה, אלא אם

כן זה רק הרעיון הכללי והביצוע הולך להיות שונה לחלוטין. גם אני בעד סוכריות בצק סוכר, זה גם יפה, גם טעים והכי חשוב אפשר להכין אפילו חודש לפני ללא כל בעיה.

Lach1

New member
אני מצטרפת למשיבות שאוטו לא לחתונה

בעד עוגיות מקושטות
אפשר בקלות להכין הרבה זמן מראש

32שירלי

New member
עוגיות הבנתי שמתרככות, ואין לי זמן ממ

ממש לפני, כי אני עושה גם את העוגה.
בגלל זה חשבתי על משהו עם שוקולד, שמחזיק יותר זמן מעמד.
את המכוניות חשבתי להוסיף לב מקדימה מסוכריה, ואולי להחליף את העוגית דובי ל2 מיני סוכריות דובים, קופים לא יודעת איפה למצוא, היה יותר מתאים.
בקשר לילדותי? האמת גם הם ילדותיים, אז זה לא אכפת לי, אבל נעביר הלאה לחברה טלפונית, אמא , היא לא משנה לה מה אעשה, רק שאעבוד על זה כמה שפחות.... אני מי שאמרתי שהסוכריות בסופו של דבר לא טעימות, כלומר מי כבר יאכל את זה, הילדים? והמבוגרים סתם ישימו את זה ליופי? אז עם השוקולד, כמעט כולם יאכלו את המכונית וגם היא ממש קלה להכנה...

למעלה