עזרה בחלונות 98

big daddy

New member
עזרה בחלונות 98

יש לי מחשב של קומפאק נייד בזמנו היה לי חלונות 98 ללא אנגלית פירמטי את המחשב והתקנתי חלונות ME ניסיתי להתקין חלונות 98 בחזרה עם גרסה עיברית אבל אני לא מצליח לעלות או להתקין כרטיס מסך חלונות ME מתקין את זה אוטומט ו98 לא המחשב נמצא במצב של 2 או16 ואני רוצא יותר 32 לפחות מה עושים? מרוב פירמוטים כבר יש לי בעיה שגם אם התקנתי את חלונות ME יש בעיה להפעיל אותו אחרי פעם ראשונה שכבר עלה כמו כן למה כל פעם שאני מתקין את 98 או מערכת אחרת המחשב אומר שיש לי גירסת NET במחשב ולא יעבוד אם מתקינים את מערכת ההפעלה

lizansak

New member
כל מעבדה תפתור

משפט אחד נראה לי חשוד - מרוב פירמוטים יש בעיה להפעיל במציאות, ברגע שמפרמטים המחשב נקי לגמרי ואין עליו כלום, רק תשגיח שהדיסקט ממנו אתנ מפרמט כולל את גירסאת מערכת ההפעלה שאחר כך תתקין זאת אומרת אם אתה רוצה חלונות 98 אז תפרמט עם דיסקט של חלונות 98 בפקודת פורמט עם סיסטם. אם באמת יש בעיה בהעלאת חלונות - כדאי להתייעץ בטכנאי לגבי הNET ייתכן שיש לך כרטיס רשת מותקן ואז מערכת ההפעלה יודעת שאתה מתכנן לעבוד ברשת בהצלחה אלימלך

אני לא חושבת שמערכת me תאפשר

לך להתקין 98, שהיא גירסה קדומה יותר. אם אתה רוצה להתקין את שתיהן, תתקין קודם 98 ואחר כך me .

למעלה