עזרה בחיפוש רופא

ophir1234

New member
עזרה בחיפוש רופא

שלום לכולן. זקוקה למיטב העזרה והחוכמה שיש פה בפורום. אני אתחיל מהסוף – מי הרופא הכי טוב שהוא לא בר חוה? ברור שזה אינדיבידואלי, אבל בגדול מה השורט ליסט של הרופאים הכי מומחים, מנוסים ומצוינים שיש?

אני ארחיב על הרקע – בקרוב בת 39, אנדומטריוזיס, בעיית קרישיות, בעיה קלה בבלוטת תריס וסוגיות רזרבה ואיכות (הכמות הנשאבת יורדת אבל עדיין נשאבות סביב כעשר ביציות בכל טיפול). כשנתיים וחצי בטיפולים, עשיתי ארבעה סבבים וכ-12 החזרות – טריים, מוקפאים, בלסטו. היה פעם אחת הריון כימי ועוד פעם הבטא עלתה אבל לא היה עובר.

עשיתי את כל הבדיקות – צילום רחם, היסטרוסקופיה (פעמיים), קרישיות, הכל תקין חוץ מהקרישיות כאמור ולזה מקבלת קלקסן (קופרמינץ). לקחתי הורמון גדילה, טסטומקס, אסטרופם, תמיכה כבדה, וכמובן כל הגונאלים/מנופור/צטרוטייד וחבריהם.

אני חושבת שאיתי נתן לי את כל מה שיש לו לתת ושזה לא עזר. אני רוצה ללכת לרופא אחר שהוא הכי טוב שיש, רופא מעמיק שלא יתחיל אתי מאפס אלא ילמד מכל הסבבים שעשיתי עד עכשיו, שיידע לעבוד עם המצב הנתון של גיל, איכות ביציות ואנדומטריוזיס.

אני מרגישה שזה הצ'אנס האחרון שלי להיכנס להריון ולהביא ילד ולשים סוף לתקופה הקשה והעצובה הזאת. אנא עזרתכן בהמלצות.

תודה רבה מראש.

טוליתי

New member
אולי לנסות את פאינרו

לא מכירה אותו אישית, אבל בזמנו, הוא התארח בפורום, וחידש המון.
&nbsp
נכנסתי בעיקר כדי לומר לך שאני מצטערת על מה שעברת, ומאחלת שהשנה הזו תהפכי לאימא מאושרת.

תו123456

New member
היי

נשמע שאץ אחרי דרך ארוכה אז קודם כל חיבוק.... אני אצל אליצור יודעת שהוא טוב מבחינת האנדומטריוזיס, לא יודעת להגיד על הפרטים האחרים. יכולה להגיד שמבחינתי מה שעזר להיריון היה ניתוח של ניקוי האנדומטריוזיס וכל מה שהלך שם. לאחר מכן היתה השאיבה וההפרייה המנצחת.
בהצלחה

מורנה2017

New member
מצטרפת להמלצה

גם אני מטופלת אצל ד"ר אליצור
הוא הרופא פוריות לסובלות מאנדומטריוזיס
&nbsp

למעלה