עזרה בחיפוש מידע

michalrozen

New member
עזרה בחיפוש מידע

שלום רציתי לשאול שאלה . אני הגעתי בעץ השורשים שלי עד לאבא של סבא רבא שלי והייתי רוצה לדעת היכן אני יכולה למצוא מסמכים עם מידע שאוכל להשלים את העץ שלי לדוגמא איך קראו לסבא של סבא רבא שלי וכו' , הם היו גרים בפולין אז אולי אני יכולה לפנות לאיזה שהוא מקור פולני ושם אוכל למצוא את המידע הדרוש ? אשמח אם תעזרו לי . תודה מראש.

wow1

New member
הבה נבחר בשיח הגנאלוגי כשפה משותפת

שתגשר בין רצונותיך ובין יכולותנו. איל.

michalrozen

New member
שאלה אולי יותר ממוקדת

אני הייתי רוצה לדעת איך קראו לסבא של סבא רבא שלי ובאיזה תאריך לידה הוא נולד . אני יודעת שלאבא של סבא רבא שלי קראו ישראל והוא נולד בסביבות 1860 בעיר Czemierniki שבפולין.

michalrozen

New member
עכשיון בטוח יותר ממוקדת הנה שם המשפ

אופס נכון שכחתי חחח שם המשפחה הוא גריצמכר ובלועזית GRYCMACHER

wow1

New member
בחיפוש בעיירה שציינת תחת שם המשפחה

בתעתיק הלועזי המדוייק שהצגת נתקבלו כ 50 החזרים של לידות של אנשים בעלי שם המשפחה הנדון בין השנים 1828-1877 אולם לדאבון הלב אף אחד מהם אינו נושא את השם ישראל. העיירה נמצאת במחוז לובלין. איל.

ענתר

New member
ברוכה הבאה מיכל

אני מקווה שלא נראה בעינייך נודניקים וקטנוניים, עם כל השאלות, וWOOOW נראה שעוזר נהדר אבל כתבת שהתקדמת יפה במחקר עד עכשיו, אז רצוי שתכתבי מהיכן המידע שלך עד עכשיו, היכן חיפשת? מה מקורות המידע? אחרת אנחנו יכולים לחזור על החיפשוים שלך, וחבל על העבודה שלנו.

michalrozen

New member
מה שהצלחתי לגלות עד עכשיו

מה שהצלחתי לגלות עד עכשיו גיליתי לפי זכרונות של קרובי משפחה שלי . והגעתי עד לאיך שקראו לאבא של סבא רבא שלי שקראו לו ישראל . אח"כ אני נרשמתי לאתר של jewishgen והיתה שם עוד מישהיא שגם מחפשת את אותו השם משפחה וגם מאותו העיר ואני לא מוצאת שום קשר כי חסר מידע אז לכן רציתי לדעת איך קראו לאבא של סבא רבא שלי, עכשיו אמא שלי אמרה לי שאולי רשמו את ישראל בשם נחום כי היו לו 2 שמות אפשר לדעת באיזה מקור אתם מחפשים מידע ?

wow1

New member
במדריך לגנאלוג העברי תחת גנאלוגיה

באינטרנט תוכלי להשכיל אודות ה Jri-Poland, מקור המידע. איל.

למעלה