עזרה בחיפוש מטפלת

עזרה בחיפוש מטפלת

הי ! אשמח להמלצות או שיתוף שלכן איפה מתחלים בחיפוש מטפלת לתאומות שבדרך ( שעוד רגע כבר פה)... מאוד מבולבלים וממש לא סגורים על מה שאנחנו צריכים פרט לעובדה שהבנו שאנחנו צריכים עזרה. לא בונים על עזרה מהמשפחה כי זה לצערנו פחות המומחיות שלהם, ואחרי שיטוט באתרי מטפלות באינטרנט אני ממש מיואשת , חשבתי לחפש סטודנטית לחופשת הקיץ שתהיה דינאמית עם השעות כי שוב ממש שאין לנו מושג מה יהיה נכון לנו בזמן אמת... תודה!!! :)

היכן את גרה ומה את מחפשת

אם את מחפשת עזרה לאחר הלידה למספר שעות (ולא מטפלת משרה מלאה), דווקא בקיץ זה זמן מצוין. יש סייעות או גננות צעירות שמחפשות הכנסה נוספת והן בחופשה בקיץ, או סטודנטיות או אפילו תיכוניסטית מנוסה, שיכולה לבוא ולעזור לך עם הילדות. לשמור עליהן או לטייל קצת בחוץ שתוכלי להתקלח בשקט... או אפילו לישון, וגם פשוט להיות אתך בבית או בטיול אתן, כדי שלא תהי בלחץ מתפעול של שתי תינוקות (שיש לזה אלמנטים מעייפים ואף מלחיצים..)
תוכלי גם לבקש קצת עזרה בעבודות הבית (תלוי במי שתמצאי), לפנות מדי או לרחוץ כלים, לקפל כביסה וכו.
&nbsp
את יכולה לחפש בגני ילדים. לשאול שכנות או חברות מהאזור שיש להן ילדים בגנים באזור אם הן מעוניינות או מכירות מישהי שמעוניינת. בדרך כלל דרך גני ילדים זו הנוחה ביותר.
מניסיוני בעבר עם שני זוגות תאומים, פחות רציתי מטפלת למשרה מלאה, אלא מישהי שתגיע לכמה שעות אחה"צ (כי היה לי עוד ילד גדול יותר שחזר הביתה אחרי הצהריים) - שעתיים-שלוש.
ועוד לקחתי מישהי בבקרים לעבודות בית

תודה!

גרה ביפו ומחפשת מישהיא בעלת ניסיון עם תינוקות בני יום, כי לנו אין וזו לידה ראשונה, אבל שתזרום איתנו מבחינת השעות כי אני לא בטוחה שבוקר יהיה יעיל יותר בשבילנו מאשר אחה״צ ... אבל אין לנו באמת מושג...:)

סטודנטיות וסייעות בגנים זה מעולה גם בגלל שזה זמן שהן פנויות

וגם מאחר ויותר זול ..
אם את רוצה הדרכה לגבי התחלה עם תינוקות אשמח לבוא לעשות הדרכה
אשמח לעשות זאת
לגבי המטפלת כדאי גמישות אבל אני ממליצה לכיוון אחה״צ שבדרך כלל
זה שעות הגזים וכדאי עזרה במקלחות לפני שינה לפחות בהתחלה

אם את רוצה להתייעץ בכל דבר ללא תמורה את מוזמנת
להתקשר אלי ואשמח לענות על כל מה שאני יודעת

איפה מחפשים

תנסי אם את יכולה לללכת לגינות באזור שלך בשעות הבוקר ולראות מטפלות שמטיילות בשעות האלו, כמו כן את יכולה לשאול בטיפת חלב באיזור שלך את האחיות שם או את הנשים שמגיעות לשם כי יכול מאוד להיות שיש ילדים שבקרוב יכנסו לגן ואז המטפלת מתפנה. כי כמובן שהכי טוב זה דרך המלצות של הורים (כמו כן את יכולה לשאול אמהות בגנים או במעונות בסביבה שלך, אל תתביישי פשוט לעמוד שם בשעות שמכניסים או מוציאים את הילדים ופשוט לגשת לאמהות ולשאול...) בהצלחה.

ornass2

New member
אחרי הלידה, ועם ההתנהלות בבית, תדעו טוב יותר, מתי וכמה

עזרה תצטרכו. לכן לא כדאי לסכם כעת על ימים ושעות,
אלא למצוא מראש מטפלת טובה, שתהיה גמישה לפי הצורך שלכם.

במידה ותרצו לאחר הלידה הדרכה בביתכם, בכל הקשור לטיפול בתינוקות,
כולל טיפים לחיים קלים יותר במיוחד עם תאומים, אשמח להיות לעזר.
אני מתגוררת בחולון, מלווה לאחר לידה,
ומתנדבת 8 שנים במח' יילודים בבי"ח.

למעלה