עזרה בחיפוש בפורום

The DDM

New member
עזרה בחיפוש בפורום

שלום לכולם מזמן, בסביבות חודש לפני ביגור III (כן, לפני שנה!!!) פירסמתי פה בפורום דף דמות שהכנתי באקסל, כיוון שדף הקבצים בפורום מגיב בקצב "מהיר" מאוד ואני לא מצליח למצוא את ההודעה בארכיון משום מה.....(It's to big) אני מבקש ממי שהוריד מההודעה שלי (אם יש אנשים כאלה) לצרף שוב ולאנשים נחמדים (אם יש כאלה) לתת לי לינק הדף הזה נמחק לי (יחד עם האר דיסק) ועבדתי על יצרתו שעות ארוכות ולכן אני לא רוצה להתחיל מחדש אני ממש ממש ממש צריך את העזרה שלכם במציאת הקובץ היקר לי מפז בתודה מראש The DDM

The DDM

New member
כן, זה זה, ../images/Emo51.gif

רק ממש חבש ששעה לפני שכתבת את ההודעה אני התיעשתי והכנתי דף חדש (טיפה יותר טוב) איך מצאת את זה? הורדת את זה אז או שמצאת בארכיון, עם זה מהארכיון אז תגיד לי איפה בארכיון כי עבדתי על רובו והשתגעתי...... בכל מקרה תודה.... תודה רבה

The DDM

New member
גם השתמשת בזה?

אם כן, אז אני שמח שהדף שלי היה מספיק טוב בשביל ששחקנים אחרים ישתמשו בו למשחקים שלהם. במיוחד שיש לי עכשיו דף דמות טיפה יותר נוח עם מקום להערות ולקסמים.

DDN

New member
לא השתמשתי

אני מהעצלנים שאוהב שהכל מתחשב ונעשה להם. משתמש בPCGEN או בדף הדמות האקסלי ש*אני* הכנתי שמחשב את כל הבונוסים והתופסים לפי תכונות.

The DDM

New member
נחמד, בא לך לפרסם את עבודתך?

כדי שגם אנחנו נהנה מדף דמות שמחשב את עצמו..... אם זה שוקל יותר מידי אז אולי רק לי, במייל (יש לי 11 מגה) ועם זה שוקל יותר אז בדרך אחרת כמו MIRC או FTP אני מוכן להחליף תוכנות ולהביא את המונופול שאח שלי הכין בVB ויצא לא ממש נחמד (98 בהגשת פרוייקט) אז מה אתה אומר? אני יפתח FTP ונחליף מונופול בעד דף דמות שמחשב את עצמו....? או שאתה מאלה ששומר את מה שהוא מכין לעצמו ונותן לאחרים להיחנק...

DDN

New member
זה לא מושלם

וזה גם לא יוצא יפה על הדפים, אני אסיים את הגירסה הבאה ואני אשלח לך.

Tanath

New member
מצטערת

ערכתי חפירות ארכיאולוגיות במעמקי הארכיון ולא נמצא קובץ אקסל (או כל קובץ אחר) שאתה העלת מהתקופה שהזכרת.

למעלה