עזרה בחבילת לידה

nina774

New member
עזרה בחבילת לידה

הי לכולם, אני סוף סוף קרובה ללדת (חודש 7) אחרי הרבה זמן של נסיונות, אך מתרגשת מאוד והגיע הזמן לאבזר את החדר של הקטן (איזה כיף!!!) עשיתי בדיקה קצרה בחברות אבל די הלכתי לאיבוד, אז רציתי לשאול אם מישהי יכולה להמליץ לי על איפה לרכוש חבילת לידה טובה , או אם מישהי יודעת על הנחות או מבצעים איפשהו ,זה מאוד יקל על התהליך,

מאיפה את בארץ?

בייבי שיק בגבעת שמואל - יחסית זול חוץ מזה כרגע תקני רק מה שאת צריכה וחייבת אח"כ תוכלי לעשות השלמות ביגוד וכו' אם יש לך ממי לקחת - עדיף תבדקי גם יד שניה - הרבה פעמים מדובר במוצרים שהיו בשימוש זמן קצר

nina774

New member
חבילת לידה

היי, אני מאזור ת"א, המון תודה על ההמלצות, ראיתי עכשיו שיש מבצע בשילב לחבילת לידה, נראה לך משתלם לקנות שם?, כי אני כן מעדיפה לקנות חדש. את מכירה אנשים שהיו מרוצים מהמוצרים שלהן?

אחותי קנתה הכל משילב - שימש אותה למשך 4 ילדים

היום הם בגילאי 10 הקטנה ו17 הגדול היא היתה מאוד מרוצה - שסיימה להשתמש העבירה הלאה כמו חדש

nina774

New member
חבילה בשילב?

תודה, זהו הם כאילו החברה הידועה והתלבטתי אם תתאים, גם עכשיו ראיתי שיש להם מבצע שמקבלים 800 ש"ח עם קניית ריהוט, נשמע משתלם? כלומר כול האביזרים הנלווים ,בגדים, צעצועים וכו" בטח יגיע לי ל800, לא? מה את אומרת כדאי?

שבי38

New member
בזמנו קניתי

את הדברים הגדולים ברשת ,מוצצים" שילב טובים אבל לפעמים גם אחרי מבצעים הם יותר יקרים.

nina774

New member
חבילה בשילב?

הי, תודה, עכשיו ראיתי שיש להם מבצע שנשמע משתלם , מקבלים 800 ש"ח בקנייה של שידה ומיטה, נשמע משתלם לכול השאר שישאר לי לקנות, כדאי?

שבי38

New member
מה שחשוב

תבדקי שלמוצר שאת קונה יש תו תקן ישראלי .וגם מה המחיר של כל אחד מהמוצרים בנפרד לפחות בעוד רשת . בחבילות מכניסים לפעמים מוצרים מיותרים שלא ממש עושים בהם שימוש. ביגוד ראשוני יותר זול לרכוש בחנויות כמו ג'וניור האנגר וכדומה , לא כדאי להשקיע הרבה כי זה ממש לכמה שבועות .

nina774

New member
חבילת לידה

המון תודה, אני אחשוב על הדברים שאמרת, (לא יכולה לישון, השתבשו לי השעות בשלישי האחרון:)

valeta

New member
מותר להציע לך אולי לא להזמין חבילת לידה?

נורא כיף לקנות ציוד חדש, אבל אישית אני מרגישה שאצלינו זו הייתה טעות כוללת. בפשטות - ישנו בלינה משותפת (כך שהעריסה והמיטה היו מיותרות), הבן שלי שנא עגלות והתחבר רק למנשא ובסוף לטיולון פשוט (כך שהעגלה המעולה והיקרה שרכשנו הייתה מיותרת גם), השידה הייתה סתם מסורבלת (יכולתי בקלות לפנות 2 מדפים בארון ולהכניס לשם את הבגדים), לא חיתלתי מעולם בעמידה (הכי היה נוח לי משטח החתלה פשוט כדי למנוע מעבר של פיפי ועליו ריפוד נעים, ואת זה יכולתי לנייד בקלות מחדר לחדר, וכך חיתלתי בעצם על כל ספה/מיטה, בהתאם לנוחות שלי), רחצתי בגיגית גדולה שהייתה לי נוחה (ולא הזדקקתי לאמבטיה+מעמד) ועוד מיליון דברים שרכשתי שהיו כ"כ מיותרים בעצם (פח לחיתולים, מיליון חיתולי טטרה ועוד). אני חושבת שהדבר היחיד שכדאי אולי להצטייד בו הוא עריסה, פשוט כי היא לא יקרה (אפשר גם להשכיר), מתאימה מאוד לתינוק שרק נולד, והיא גם ניידת (אפשר להעביר מחדר לחדר וכך להשגיח עליו כל הזמן). במהלך הזמן הזה כבר תגבשי לעצמך עמדה אם את צריכה מיטה או לא (כי אולי תהיי בלינה משותפת למשל?) גם עגלה - אפשר להחליט לאחר הלידה, כי ההחלטה אז יותר "אמיתית", כשאת כבר יודעת כמה את יוצאת לטייל ולאן, ומהם הצרכים שלך (למשל אני לא כ"כ הוצאתי בהתחלה, כך "שהאמבטיה" הייתה מיותרת, וממילא הוא רצה רק מנשא) בקיצור - אני הרגשתי שחבילת הלידה הייתה לי מאוד מיותרת. בלישה השנייה הייתי חכמה יותר, ולא רכשתי כלום חוץ מדברים בסייסים שאני הבנתי שאני זקוקה להם (חיתולים, קרם לטוסיק וכאלה).

הפריט היחיד שחשוב לרכוש לפני הלידה הוא סלקל

הכוונה - כסא בטיחות לרכב ושם לא כדי להתפשר - לעשות סקר שוק ולחפש את הכי טוב במחיר הכי טוב

nina774

New member
סלקל

כן, האמת שזה בטח מה שישמש אותי הכי הרבה אני מניחה, יש לך המלצות אולי איפה כדאי לרכוש , אחד נוח ולא מסורבל ולא יקר מידי?

דינהלה1

New member
חנויות למוצרי תינוקות

חנות שילב גם אחרי המבצעים הם מאוד יקרים. שווה לקנות שם אם יש פריטים שאין במקום אחר. חנויות מומלצות: כל בו סימה בדרום ת"א ליד שוק התקווה. ברמת גן חנות בשם הנמר. יש את מוצצים מכירה את הסניף בר"ג, בייבי שיק בגבעת שמואל. רשת חנויות דר בייבי אני מידי פעם רואה שהם עושים מבצעים. אני הזמנתי חבילת לידה בזמנו מרשת שאני לא יודעת אם היא קיימת היום "פיפו רב קט" היו להם מוצרים איכותיים במחירים טובים. בכל מקרה ריהוט עגלות כסאות בטיחות וכו. כדאי לקנות מחברות עם תו תקן ישראלי של מכון התקנים. ביגוד ליום יום אפשר לקנות בכל מני רשתות זולות. אני קניתי ברח' הרצל ומטלון בת"א ביגוד לתינוקות במחירים מצחיקים. חנויות כמו שילב ופוקס מישמיש אני קונה ביגוד כשיש מבצעים, מחירי סוף עונה . יש חנות ברחוב שלבים מול ההצטדיון ביפו עם ביגוד תינוקות במחירים מעולים. ובכלל חפשי תמיד חנויות מפעל של מותגים, יש בת"א חנויות מפעל של דלתא וג'וניור. אולי דרך השירות לקוחות שלהם או דרך גוגל תמצאי את הכתובת שלהן. בהצלחה

dalitsh312

New member
הי

זהו ששמעתי על העניין של לקנות יד שניה, פשוט פסיכולוגית קשה לי לחשוב לקנות יד שניה בהקשר של תינוקות ודווקא ראיתי שיש עכשיו מבצעים בשילב לריהוט לחדר ותהייתי אם אנשים היו מרוצים מהמוצרים שלהם לפני שארכוש.

AquaG

New member
המבצעים במקומות השונים משתנים

אז כדאי לבדוק מה מציעים בכל המקומות שהוזכרו. אני יכולה להוסיף לך את טוב לי לתינוק ולנוער ברעננה, שם אנחנו קנינו. בתור מי שמכרה לאחרונה רהיטים במצב מעולה אחרי שימוש של שני ילדים, אני מציעה לך לשקול שוב לקנות יד שניה. בגדול, הדברים העיקריים שקונים הם מיטה, שידת החתלה ועגלה. מיטה - כולם מוכרים אותו דבר משתי חברות. שידות החתלה - אין מותג וסה"כ את צריכה לראות שאת קונה שידה רחבה שיהיה נח. המלצה נוספת והכי חשובה - תכנסי לפורום הריון ולידה - יש שם אינסוף דיונים על חבילות לידה וציוד לתינוקות.

למעלה