עזרה בזיהוי ...

King of pain

New member
עזרה בזיהוי ...

באמת שאני לא יודע אם זה המקום ההולם , אבל אנסה לאתגר אתכם , ולכל היותר תתעלמו ממני בנימוס דיפלומטי ... אני מחפש נעימה ששימשה כפתיח לתכנית רדיו ברשת ג' , עוד לפני שהיא הפכה לגל עברי - זו הייתה תכנית של שירים שקטים , ששודרה , כך נדמה לי , בשבת אחה"צ-ערב . לאחר שגם מנחם גרנית ודליה הלר מרשת ג' לא יכלו לעזור לי כשזמזמתי להם את הנעימה בטלפון , אני פונה לעזרתכם , ואולי למישהו יהיה רעיון לגבי שם הנעימה או מבצעה , או אולי שם התכנית אותה היא פתחה . מכיוון שאין לי אפשרות לצרף תוים או זמזומים , אכתוב באותיות - כל התיבות מרובעות , וכל הצלילים בעלי אורך זהה ( כל צליל - רבע ) , כך שאפשר להבין מזה משהו בלי להתברבר יתר על המידה : A F E F | A F E F A E Eb E | A E Eb E G E Eb E | G E Eb E G D Db D | G D Db D F D Db D | F D Db D F C B C | F C B C G A B C | D E F D A B C# D | E F G E וכאן יש מקלדת ורטואלית , שאולי תעזור לנגן את זה ... או שסתם תוכלו להשתעשע בזמנכם הפנוי ...
... תודה מראש על הסבלנות והעזרה ...

Joe the wolf

New member
יודע על מה אתה מדבר...

היטב היטב. אבל לצערי אני לא יכול לעזור לך, הנעימה מתנגנת לי בראש. מדובר בתוכנית שהייתה משודרת ביום שבת בין 17-19 וגם אותה היתה לדעתי מגישה יהודית בן-יעקב(כמו את התוכנית "לפנות ערב" 24 שעות קודם לכן). אם כי לפעמים היו מגישים אחרים. לדעתי זו הייתה נעימה שמתחילה שקט וקצת מגבירה את הקצב לקראת סופה ואם איני טועה היה ברקע המהום של מקהלת גברים. ובשבתות שהייתי נשאר שבת בצבא והייתי שומע אותה - הדיכאון היה נכנס לתוך הראש... אם אתה רוצה לאתר את הנעימה תנסה ליצור קשר עם יהודית בן-יעקב היא בטח תדע. בהצלחה

ludin102

New member
אם אני לא טועה

אז התכנית שודרה מייד לאחר צפיחית בדבש עם דן כנר בין 15:00 - 17:00. שוב מקווה שאני לא טועה!!

King of pain

New member
מצאתי ... מצאתי ...

מדובר בנעימה Love Theme מ-Flashdance של Helen St. John . תודה על ההתייחסויות , ותודה לג'ייסון מפורום זיהוי שירים ... לילה נעים , האזנה ערבה ...
...

ש י23

New member
כמו שאני זוכר

לתכנית קראו "שיר בין ערביים הגישה אותה מיכל גזית , היא שודרה בשנות ה80 בימי שבת בין 17:00-19:00 , האמנם ?

האגס 1

New member
אכן היתה תוכנית כזאת

הגישו אותה מגישים שונים, וגם מספר עורכים במקביל, ביניהם - שמעון פרנס. 'שיר בין-ערביים' שודרה בשבתות בשעות 17:00-19:00. היא ירדה ב-1991, כשרוב שעות השידור של השבת הוגדרו במסגרת בשם 'רדיו חזק'. הנעימה היא מפסקול סרט - ואני לא זוכר איזה.

ludin102

New member
טעיתי ביום../images/Emo7.gif

סליחה על ההתערבות!! אל תקשיבו לי יותר, אני אשב בשקט ואשתוק!!

א ו ח נ ה

New member
../images/Emo6.gif גמני הייתי ניכנס לדיכאון ממנה

נעימה מדכאת בטירוף (וגם השירים הישראלים הישנים שהיו מושמעים בתכנית)

למעלה