עזרה בזיהוי

טיפטי

New member
עזרה בזיהוי ../images/Emo53.gif

כמובן משנות השמונים, את השיר שרים בחור עם שפם (ליונל ריצ'י?) ובחורה בקליפ יש הרבה אופנוענים ואיזו טירה שכאילו חוטפים את הבחורה והוא בא להציל אותה אני ממש לא זוכרת מילה מהשיר וגם לא מי שר אותו אני יודעת שזה לא הרבה אבל אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי אני חייבת למצוא את השיר הזה תודה מראש

Dragon Roar

New member
יש לי מישהו...

שיכול לעזור. יש לו על המחשב כל קליפ של ה80 בתקווה שהוא ידבר אתי... עזבי סיפור ארוך.. אבל אני מנסה.

טיפטי

New member
תודה על העזרה

אני מחפשת כבר הרבה זמן את השיר ברגע שאני אשמע אותו אני מייד אזהה אני רק לא זוכרת איך הולך הקליפ

Cod 81

New member
זה לא בדיוק זה

יש השיר "I would do anything for love" של Meat Loaf. אבל זה לא בדיוק זה..

טיפטי

New member
אף אחד לא יודע?

זה שיר שהיה להיט בשנות השמונים בבבבבבקקקקקקקששששששששההההההההה

turrican

New member
לטיפטי

אני מניח שאם בפורום זיהוי שירים לא ידעו להגיד את התשובה אז קשה להאמין שכאן ידעו שכן הפורום ההוא משופע בהמון גולשים. אממ.. תנסה לתת עוד פרטים.

טיפטי

New member
טוב אני אנסה

דרך אגב זאת בת אני אחזור על כל הפרטים ואנסה לסדר אותם קצת: שיר אהבה באנגלית בקליפ מראים בחור ובחורה (הבחור עם שפם-בטוח!) אפרואמריקנים, הרבה אופנוענים נראה לי שהבחורה שייכת לחבורה אחת (של אופנוענים) והבחור שייך לחבורה יריבה הבחורה נמצאת עם החבורה שלה בתוך איזו טירה עם הרבה לפידים ואז הוא בא אליה ובסוף שניכם רוכבים על אופנוע מקווה שזה קצת יותר מסודר ניסיתי לשאול גם בפורום זיהוי שירים ולא ידעו אני מקווה שפה אני אקבל את התשובה

pimpf

New member
מוכר לי דווקא...

אולי משהו של בילי אושן?? רגע, הבחורה שרה??

טיפטי

New member
כן הבחורה גם שרה

אני לא זוכרת מה שם הזמר או הזמרת אבל שניהם שרים

למעלה