עזרה בזיהוי

14מתן

New member
עזרה בזיהוי ../images/Emo12.gif

יש להקה חדשה שקוראים לה פוסיקאט דולז או בקיצור PCD אבל לא משנה היה כתוב במעריב לנוער או ראש1 שהסולנית של הלהקה היא פליטת אמריקן איידול ומישהו שקרא את הכתבה שאל אותי עליה והאמת...שאני לא זוכר אותה בכלל
מן הסתם היא לא הגיעה לשום פיינל12 באף עונה אבל אולי לאיזה טופ30/32 מוכרת למישהו ? אה וקוראים לה ניקול (האמצעית עם החזיה הורודה.....)

Fairywitch

New member
לא מוכרת לי../images/Emo12.gif

אולי היא "נפלטה" כבר בשלב האודישנים...

Shai B

New member
אממ, נראה לי ש...

היא השתתפה בתוכנית שירה אחרת, Popstars או משהו כזה.

14מתן

New member
פופסטאר ? זאת לא התוכנית שהייתה

פארודיה על אמריקן איידול ? שמצאו בסוף את הזמר הכי...גרוע באמריקה בלי לגלות לו ?

Shai B

New member
חחח, לא..

היתה תוכנית טלוויזיה בשם "Popstars" ששודרה בארה"ב. גם שם היו אודישנים וסינונים, כשהמטרה היתה ליצור להקת של זמרות. היא היתה בין חמשת הבנות הסופיות שנבחרו ללהקת בנות שנקראה "Eden's Crush". הסינגל הראשון שלהן "Get Over Yourself" יצא ב-2001, הגיע אל המקום הראשון במצעד מכירות הסינגלים ב"בילבורד" האמריקאי ואל המקום ה-8 במצעד הכללי (HOT 100). הסינגל קיבל זהב ומאז לא שמעו עליהן בכלל. הן היו בסיבוב הופעות עם ג'סיקה סימפסון ואנ'סינק ואז התפרקו. אלבומן הראשון נקרא "Popstars" והגיע אל המקום ה-6 בארה"ב. האלבום הגיע למעמד זהב. גם בבריטניה שודרה התחרות הזאת מול מיליוני צופים. בעונה הראשונה זכו Hear'say שזכו להצלחה בהתחלה ואז כשלו והתפרקו. הכי מצחיק הוא שדווקא אלו שלא התקבלו ללהקה - Liberty X עדיין קיימים היום. אומנם גם הם לא מי יודע מה מצליחים, אבל הם החזיקו מעמד הרבה יותר זמן. בעונה השניה זכו Girls Aloud והם עדיין קיימות ומצליחות יפה.

יאאא נכוןןןןןןןן!!! זאת הג'ינג'ית

יאאאאאא ולפני שידעתי כשראיתי אותן בפרסים של אירופה אמרתי שהיא פשוט יפה!!! חחחחחחחחחחחחח אבא שלה ישראלי..מגניבב

למעלה