עזרה בזיהוי של פרק..

sweetstuff

New member
עזרה בזיהוי של פרק..

ראיתי את הפרק הזה די מזמן ואין לי מושג מאיזה עונה הוא אבל אני יכולה להגיד בוודאות שהוא של לאס וגאס בפרק יש איזה פשע ומוצאים את התביעות אצבעות של גריסום ויש שם איזה אחד שמייצר תחפושות (או משהו כזה.. אני לא יודעת בוודאות מזה היה) זה צריך להיות מאחת העונות הראשונות כי זה היה לפני כמה שנים ועוד שאלה מתי התחילו לשדר את CSI בארה"ב? תודה רבה

הילה הץ

New member
סליחה

עשיתי בטעות שלח. הפרק הוא Anonymous 1x8 והוא באמת פרק מעולה, ויש לו גם פרק המשך בעונה השנייה Identity Crisis 2x13. לדעתי התחילו לשדר את csi בארה"ב ב- 1999 אם זה מה שהתכוונת.

gs4ever

New member
תשובה :)

מדובר בתיק שנמשך לאורח 3 פרקים ( לא ברצף) והייה מדובר בפול מלנדר הנה שמות הפרקים: Pilot-פה החלק הראשון אנחנו נחשפים לחקירה ולמקרה רצח הראשון שמבויים כהתאבדות Anonymous - רצח נוסף נגלים יותר פרטים ופול מתגלה כרוצח וגיל מתעצבן כי נתן לו לחמוק בין העצבעות (זה הפרק אם הטביעת אצבע של גריסום) Identity Crisis - הפרק הסוגר הרוצח ניתפס מתגלה סוד על עברו וכולם חיים באושר ועושר. הפרק בראשון שודר ב:27/09/2001

DeepThoughts

New member
זה הפרקים עם פול מילנדרד

היה רוצח סדרתי (אבל הוא נולד אישה, וזה קצת יותר מסובך מזה) שצח אנשים שנולדו ב17 באוגוסט (שזה גם גריסום) והוא היה אובססיבי בקשר לגריסום והוא אחד מהדמויות המעניינות ביותר בסדרה, דמות אורחת שחזרה כמה פעמים

gs4ever

New member
לאא למה את מגלה את הכל

היא לא ראתה עדיין את הפרק עכשיו הרסת לה בטח את הכל!!!!!!

הילה הץ

New member
אלו פרקים מעולים בכל מקרה

ושווה לראות אותם, אני לא ראתי את הפילוט ולא ידעתי שהו קשור לפרקים האלו.

הילה הץ

New member
ניסיתי פעם

אבל לא שמעתי את זה, משהו אולי שהמחשב שלי לא יכול לקרוא, אני אנסה שוב.

sweetstuff

New member
אני ראיתי.. פשוט זה היה אחד

הפרקים שהכי אהבתי ולא יצא לי לראות אותו שוב... ותודה לכולם על התשובות!

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifראית את

את rashomama ואת time of tour death? סתם לא ראיתי שאת מגיבה עליהם אז תהיתי.

DeepThoughts

New member
רשומנה ראיתי אתמול

ו time of death אראה היום או מחר... ראיתי את קטעי שרה וגריסום של time of נחמד מאוד.... מפתחת ציפיות להמשך

למעלה