עזרה בזיהוי שיר

F a d i

New member
עזרה בזיהוי שיר

יש לי שיר שהלחן הוא די דומה לשיר המוכר לנו כ-ARAGE (DEN KIMAME של ANDIPAS) (אותו לחן בדיוק רק שבשיר הזה אין הקטע של הפזמון באראגה-טוב קצת קשה להסביר איך זה הולך בדיוק אבל אם תקחו את אראגה של אנדיפאס ותורידו ממנו את הקטע של הפזמון אז תקבלו את השיר שאני מדבר עליו!!) אין לי שם שיר או שם זמר אבל השיר מתחיל ב "אירכומי"-ERKHOMAI ובפזמון המילה שהכי חוזרת על עצמה היא "אס איתאן"-AS ITAN (העיבוד כמו בשירים הטורקיים!) מישהו יודע מי הזמר או את שם השיר?! תודה מראש

אתה אולי מתכוון לשיר של צ'יצניס הזה

Pira Ti Strata K'erkhomai???? תסכים איתי שזה חידון מארץ החידונים??? יש לך אותו אולי מושמע???

תמנונה

New member
רק - לחיים יבגי תגיד לי../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

הכל אתה עושה בדאבל??????????????? סתאאאאאאאאאאם להפיג ת'שמצות שרצות פה. *דיוניסיה *זכות יוצרים לעדינה

ל-תמנונה, יש בעייה עם המחשב שלי

בעבודה, יש עומס על ההרד-דיסק, ולעיתים פשוט לא מקבל פקודה מיידית, טוב, שאלתי טכנאי, והוא הציע לי הצעה פשוטה ביותר, לא לעבור לשלב אחר לפני ביצוע הוראה קודמת, וזאת עד לשדרוג המחשב...אז לא הכל כפול בחיים... תום-ונונה הזכויות לך...להשתמע...ויום טוב לך...

איזקיס

New member
פאדי.......יש לנו טלפטיה../images/Emo26.gif

היום אני מחטט בדיסק MP3 ושומע את השיר הזה ואני יודע למה אתה מתכוון. לדעתי שווה שישודר בשידור שלך!!! יש לי שם אני חושב של האלבום ,אבדוק ואגיד לך ש י ר ע נ ק

איזקיס

New member
פאדי../images/Emo26.gif

פאדי>> שם הז'נר או אלבום זה: 13 Feggaria Live\08_skyladika.mp3 מקווה שעזרתי

קריפטון

New member
סקילדיקה?

הינם המועדונים המפוקפקים בהם עדין ניתן לראות את הנוהג שעבר זמנו-ניפוץ צלחות.תקנו אותי באם אני טועה. קריפטון

GLGGM

New member
לאו דווקא....

רק שאיכות השירים והזמרים הם מאוד ירודים. במקור SLILADIKA היו מועדונים של אנשים מפוקפקים. צלחות מזמן לא שוברים באף מקום (נפסק מתשהו בסוף שנות ה-70) והמקומות שנקראים היום SKILADIKA נקראו בזמנו KOLADIKA(לםךםד=ישבן) כדי להצביע על האיכותיהם סוף מחלקת ההסברה אני עובר כרגע לחגיגות ELLADARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

F a d i

New member
תודה רבה אורי ../images/Emo45.gif

אכן זה השיר העתקתי אותו למחשב וזה מה שכתוב 08_skyladika וכנראה ישודר בתכנית הקרובה תודה

למעלה