עזרה בזיהוי שיר!

BloodySkunk

New member
עזרה בזיהוי שיר!

הוא נקרא משהו כמו: millisemo milly semo... משהו כזה
אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי את שם השיר המדויק ואת שם המבצע תודה מראש!

BloodySkunk

New member
תודה!

ידוע לך איך אני מאייתת את שם השיר ואת השם המבצע? באנגלית/יוונית הכוונה..

F a d i

New member
בבקשה

השיר נקרא MILISE MOU והמבצע המקורי הוא "גרגורי בית'יקוציס" BITHIKOTSIS או MPITHIKOTSIS (ויש כאלה שיכתבו BITIKOTSIS) ממש במקרה (הכינותי מראש) יש לי מילות השיר באנגלויוונית... MILISE MOU מילים:"ניקוס גאתסוס"/לחן:"מאנוס חאדזידאקיס" ANIXA STON KIPO MOU PIGAD'I NA POTIZW TA POULIA NA'RCHESAI KAI SI PRWI KAI VRAD'I SA MIKRI D'ROSOSTALIA IRTHES MIA VRAD'IA ME TON AGERA KI ANASTENAXE I KARDIA SOU'PA ME LACHTARA KALISPERA KAI MOU EIPES ECHE GEIA MILISE MOU,MILISE MOU, D'EN SE FILISA POTE MOU MILISE MOU,MILISE MOU, PWS THA SE XECHASW,THEE MOU MILISE MOU,MILISE MOU, D'EN SE FILISA POTE MOU MILISE MOU,MILISE MOU,MONO ST'ONEIRO MOU SE FILW FITEPSA STIN PORTA SOU CHORTARI,NA'CHEIS ISKIO KAI DROSIA KI IRTHA PRIN ALLAXEI TO FENGARI NA SOU FERW ZESTASIA S'EVGALA STOU ILIO T'ANIFORI,STA SOKAKIA TA PLATIA MA IRTHE PAGWNIA KAI XEROVORI KAI DE M'ANAPSES FOTIA MILISE MOU,MILISE MOU, D'EN SE FILISA POTE MOU MILISE MOU,MILISE MOU, PWS THA SE XECHASW,THEE MOU MILISE MOU,MILISE MOU, D'EN SE FILISA POTE MOU MILISE MOU,MILISE MOU,MONO ST'ONEIRO MOU SE FILW תהני/ו יום טוב..!

סיגר

New member
חג שמח לכולם..... <קצת באיחור>

חחחחחחח פאדי......אין אין עליך חבל"ז סחטיין על התשובה היסודית! טוב אז כמו שאמרתי חג שמח לכולם ....קצת באיחור חי חי חי כרגיל תענוג להכנס לפורום!!!

the greek

New member
ולהשלמת השיר ../images/Emo72.gif

Μίλησέ μου - Μπιθικώτσης Γρηγόρης Χατζιδάκις\ Γκάτσος Άνοιξα στον κήπο μου πηγάδι να ποτίζω τα πουλιά Να ’ρχεσαι και συ πρωί και βράδυ σα μικρή δροσοσταλιά Ήρθες μια βραδιά με τον αγέρα κι αναστέναξε η καρδιά Σου ’πα με λαχτάρα καλησπέρα και μου είπες έχε γεια Μίλησέ μου, μίλησέ μου, δεν σε φίλησα ποτέ μου Μίλησέ μου, μίλησέ μου, πώς θα σε ξεχάσω, Θεέ μου Μίλησέ μου, μίλησέ μου, δεν σε φίλησα ποτέ μου Μίλησέ μου, μίλησέ μου, μόνο στ’ όνειρό μου σε φιλώ Φύτεψα στην πόρτα σου χορτάρι, να ’χεις ίσκιο και δροσιά κι ήρθα πριν αλλάξει το φεγγάρι να σου φέρω ζεστασιά Σ’ έβγαλα στου ήλιου τ’ ανηφόρι, στα σοκάκια τα πλατιά μα ήρθε παγωνιά και ξεροβόρι και δε μ’ άναψες φωτιά Μίλησέ μου, μίλησέ μου... דברי איתי – גריגוריס מביט'יקוטסיס פתחתי בגינתי באר בכדי להשקות את הציפורים שתבואי גם את בוקר וליל בינה להצטנן באת לילה אחד עם משב הרוח וליבי נפעם אמרתי לך בהתרגשות שלום ואת אמרת לי היה שלום דברי איתי, דברי איתי, לא נישקתי אותך מעולם דברי איתי, דברי איתי, איך אשכח אותך, אלוהים דברי איתי, דברי איתי, לא נישקתי אותך מעולם דברי איתי, דברי איתי, רק בחלומי אני נושק לך שתלתי בדלתי עשב, שיהיה לך צל ואויר רענן ובאתי לפני שהירח יתחלף להביא לך חמימות הוצאתי אותך במעלה השמש, במדרכות בכיכרות אך הגיע הכפור והגשם ולא הצתת לי אש דברי איתי ...

F a d i

New member
שנה טובה סיגר ותודה לד'ה גריק על

התרגום אין כמוך!

BloodySkunk

New member
וואו וואו וואו! ../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שאני פה, אמנם השיר היווני הוא לא בשבילי ואני לא ממש חובבת מוזיקה יוונית, אבל במקרה והייתי, הפורום הזה בהחלט עושה את העבודה שלו
הידד עלו והצליחו

אני לא מסיונרית...

אבל גם אני, לפני שנים, אמרתי משפט דומה... באתי מתרבות אחרת וממוסיקה שונה... מאז נשפך הרבה 'אוזו' לגרוני ואני לא יכולה להבין איך אמרתי משפט כזה!!! תנסה/י ...לא תתאכזבו! אני,רק התעשרתי בעוד גוון גדול, מענין וחזק ...

גם אני לא התעניינתי במוסיקה הייונית

עד שמספר תותחים בפורום זה פקחו את עיני, כדאי פשוט להמשיך ולהתעניין לא תפסיד מאומה, המוסיקה הייונית מסתבר אינה מסתיימת רק בשירה בלבד, ואם עיינת כבר בכמה תגובות ובמחברי חידות ודאי הבנת שהגעת למקום הנכון ולבטח בזמן הנכון, אז ברוך הבא למי שלא תהייה...

למעלה