עזרה בזיהוי שיר

En1x

New member
עזרה בזיהוי שיר

היי אני מחפש הרבה זמן את השיר הנה הקלטה שהקלטתי http://www.israfiles.com/show/79479/trance.wav תודה לעוזרים

Mike A

New member
בואנה

שונא קטעים כאלה הכל נשמע בול אותו דבר יש שיר, פתאום כניסה של הקיק, השיר נעלם ויש איזה באס אלקטרו כזה יענו מה קצת מקוריות :|

Luftwaffe

New member
נכון

אבל רק תוסיף כמה אפקטים, תעוות קצת את הקיק ויש לך טקסס מדקה 0:42

Luftwaffe

New member
U לדוגמא

דקה 2:45 תוריד את הטמפו, תשאיר קיק באס, תוסיף ווקאל קיטשי וזה נכנס לפלייליסט של גלגלצ

THC MaN

New member
זה כמה שניות שמתפתחות

ותוך פחות מ20 שניות אחרי הקטע הזה יש לך את אחד הקטעים הכי פסיכודליים בעולם הטראנס....

Art0m

New member
חחחח D:

אני מסכים, הקטע שאחרי 3:10 באמת אחד הדפוקים פסיכודלית שיש...

THC MaN

New member
ותכלס.. אם פסלת את U.. על מה אתה כן ממליץ?

כאילו, אני גם חושב שמוזיקה קלאסית זה הרבה יותר גאוני מטראנס... אבל בעולם הטראנס - מה יותר מתוחכם\מקורי\גאוני מטראנס פיני (טקסס, הלטייה, פלינפלה בעיקר.. לטעמי לפחות)? (בגואה יש הרבה טובים... למרות שיש גם המון שהם סתם מלודיות מוכרות שכבר חרשו עליהן... cosmosis יודע על מה הוא מדבר..)

Luftwaffe

New member
לא פסלתי אותו ../images/Emo13.gif

סתם נזכרתי בטקסס, אלבום מטורף לחלוטין ואם הזכרת קטעים פסיכים מעולם הטראנס, Hallucinogen - Trancespotter דקה 4:15 והזרוע עוד נטויה

THC MaN

New member
כן... סיימון....

בדיוק היום נסעתי וחשבתי לעצמי שוואלה טראנס יש לו אפשרות להיות כמו המוזיקה הקלאסית הבאה... הרי יש את האמצעים לזה אפשר לעשות דברים יותר גדולים מסימפוניות אפילו... העניין הוא שכל העולם האלקטרוני עדיין בחיתולים (אם משווים את המוזיקה הקיימת למוזיקה שאפשר לעשות).. וחשבתי לעצמי מי בנתיים הכי מתקרב לעשות מהעולם האלקטרוני הזה דברים שהם באמת באמת גאונים... ותכלס כן, הגעתי למסקנה שסיימון וחלק מהטראנס הפיני היום - זה הדברים שהכי מתקרבים... על סיימון באמת חשבתי דיי הרבה
ברגע זה מנוגן אצלי Shpongle - Mentalism (וואלה מהדיסק ה"פחות מוצלח"..) וההרמוניות שיש שם הן בהחלט עושות עבודה דומה להרבה מאוד דברים של בטהובן... רק שהכל יותר פסיכודלי....

Roi D 1

New member
Double Dragon

Black Project 6:57 והלאה.... אחת הדקות הקשות בתולדות הטראנס חחח

amitsk8

New member
חחח זה מהסט של עידו שוהם ואלעד גבריאל

אני טועה?

למעלה