עזרה בזיהוי שירים

Don Makaveli

New member
עזרה בזיהוי שירים

היי כולם! בהופעה של AKON ניגן די ג'יי חביב בשם DJ BRAINDEAD, שאחראי לסט האיכותי שאפשר לשמוע בלינק הזה (פשוט להעתיק לדפדפן) - mms://sn9wm.castup.net/server12/3163921-51.wma?s=&rid=708052055088544&ct=IL&rg=NV&aid=288&st=0&cu=4E3F9116-800C-4DC9-B48F-355DE7E8D472 יש לי כמה שאלות לגבי השירים שיש שם, אנא עזרו לי... מה שם השיר שבדקה 13:50? מה שם השיר שבדקה 21:54? ואחרון חביב - מה שם השיר שבדקה 32:30? אני מזהה שזה Chingy סליחה על הסרבול, אבל בבקשה תעזרו לי, כי כל השירים די חדשים ואמורים להיות מוכרים תודה :)

O M R 1 1

New member
זיהיתי אחד.

את הראשון אני לא מכיר , אבל זה גרוע רצח... בטח משו שליל ג'ון הפיק.. השני זה dj UNK -Walk it Out יש מצב שזה אפילו רמיקס כי הוורסים שם טיפה שונים . אבל הביט הוא אותו ביט. השלישי אכן Chingy לא יודע איזה ..

Buzzkilon

New member
יש לך טראקליסט במייספייס שלי

www.myspace.com/djbraindead כנס בבלוג ל Article +dj set

The Rattlesnake

New member
ולעצלנים

Guerilla Black - Trixxx Fat Joe - Lean Back (Instrumental) / Subliminal - Bababa (Acapella) / Eifo Hayeled - Ma Sheover Alay Timbaland - Indian Flute (Braindead Remix Instrumental) Busta Rhymes - Just Getting Warm Memphis bleek - its like that DJ Kool - Let Me Clear My Throat Mariah Carey - It's Like That (Remix) Party Break - Tell Me J-Status - Roll Janet Jackson - So Excited (Remix) Will Smith - Men In Black (Instrumental) / Subliminal - Ani Yachol (Acapella) Braindead - Raptile break Mims - this is why im hot Candi Pye - Get Money 2XL - Magic City Unk - Walk It Out Lil jon - snap yo fingers Ludacris - Money Maker Quik - can you werk wit dat Chingy - dem jeans Five - We Will Rock You (Not Telling) (Use your head) :^) Snoop Dogg - drop It Like Its Hot (instrumental) Cham - boom boom (Not Telling) (Use your head) :^) (Not Telling) (Use your head) :^) (Not Telling) (Use your head) :^) (Not Telling) (Use your head) :^) Carmen - sweat Damian Marley - Lyrical 44 (Not Telling) (Use your head) :^) Ini Kamoze - Here Comes The Hotstepper (Remix) Timbaland - give it to me Rishi Rich - Stomp (Not Telling) (Use your head) :^) Missy Elliott - Really Hot Fatman Scoop - Get Your Dance On MVP - aye aye aye Justin Timberlake - Sexy Back Exum - Pitom Banu (Acapella) Akon - smack that Bunji Garlin - put In The Thing Pitbull - ay chico ה(Not Telling) (Use your head) :^) -> ככה בריינדאד רשם מי שמזהה את האלה שמשום מה הוא לא רצה לספר עליהם אז פרסמו בכייף שלכם.

מישהו יודע מה האירועים האלה-??

נכנסתי למיי ספייס של בריינדד ומצאתי את האירועים האלה- Aug 28 2007 8:00P Summber Festival Holon Aug 28 2007 8:00P Holon Hip Hop Day Holon מה זה ועל מה מדובר? ולמה הכל באירועים בריינדד רושם שעת התחלה 8 בערב...איך אני אדע מתי זה באמת מתחיל. ויש לו הופעה במועדון הבייס באשדוד, איפה זה הבייס ? נשמע מוכר

לא באמת הכל ב8 בערב...

לא יודעת לגבי האירועים בחולון, אבל שני דברים: 1. הBASE זה מאחורי ה"מימוניה" בטיילת (המבנה המרוקאי המלכותי הזה יעני), בין חוף לידו לנמל... מול הבית
המקום של צ'יקו באס או משהו. 2. את האירוע של סוף החודש בבת-ים אסור לאף אחד לפספס.

TakTik

New member
"המבנה המרוקאי המלכותי הזה יעני" באשדוד

זה כמו "הבית הזה עם התימנים בו" בראש העין...

L O L As Thing

New member
לגבי חולון

לפי מה שאני יודעת יש ב28.8 בפילבוקס בחולון יש הופעה של סאבלימינל והצל וגם הופעה של רויאל לפני זה..

למעלה