עזרה בזיהוי צמח מי יודע מה הצמח שבתמונה ?
מיכי 10 Member 18/2/20 #2 אני חושבת שזאת תונברגיה מכונפת. אבל אשמח אם מישהו מהמומחים יאשר זאת, או יתקן אותי.
מ ש ה 53 Well-known member 19/2/20 #1 אכן זה זה https://www.google.com/search?q=תונ...QKHZA4AlkQ9QEwA3oECAoQBg#imgrc=34eOnohx9_UvnM:
מיכי 10 Member 19/2/20 #3 אה, שמחה שצדקתי, אעפ"י שאני מכירה "אישית", בעיקר את תונברגיה גרגורי הכתומה, ואת התונברגיה גדולת הפרי, בצבעיה בגוונים הסגולים בהירים או כהים יותר.
אה, שמחה שצדקתי, אעפ"י שאני מכירה "אישית", בעיקר את תונברגיה גרגורי הכתומה, ואת התונברגיה גדולת הפרי, בצבעיה בגוונים הסגולים בהירים או כהים יותר.
מיכי 10 Member 19/2/20 #6 תונברגיה גרגורי הכתומה, ותונברגיה גדולת פרי הסגלגלה שאת שתיהן אני מכירה, מטפסות על גדרות. כך שאני די משוכנעת שגם תונברגיה מכונפת, הצהובה, תתפס על גדר סורגים בשמחה.
תונברגיה גרגורי הכתומה, ותונברגיה גדולת פרי הסגלגלה שאת שתיהן אני מכירה, מטפסות על גדרות. כך שאני די משוכנעת שגם תונברגיה מכונפת, הצהובה, תתפס על גדר סורגים בשמחה.
מ ש ה 53 Well-known member 20/2/20 #1 דווקא הכחולה אינה ממלאת והוא גם נוטה להתנוון. ככל שיפה, כך אינה מוצלחת.