עזרה בזיהוי פונט

yanivfel

New member
ישנן כמה אפשרויות:

ייתכן וזהו זהו סימן של סוף שורה או רווח במעבד התמלילים, ואם לא, אז יש לי דרך שתוכל באמצעותה להגיע לסימן זה ודומים לו: פתח את וורד (MS-Word). בתפריט INSERT בחר ב- SYMBOL וחפש את הסימן מתוך הטבלה של הסימנים. אגב... תוודא שהפונט בכותרת מתאים לזה שאתה רוצה לכתוב איתו. בהצלחה!

בוזו

New member
זה פסיק, בטוח

(לא יודע אם אתה יודע HTML, אבל לא משנה) כתבתי בדף HTML שהפונט יהיה ALIEN Extended, אבל בגלל שלפונט הזה אין אותיות בעברית, אוטומטית הטקסט שכתבתי בעברית נכתב בפונט הזה. מה שאני רוצה זה לדעת מה הפונט הזה, ולהגדיר את הטקסט ככזה. הבנת?

yanivfel

New member
יודע טוב HTML ולא מבין שני דברים:

1. איך זה קשור לפורום הזה. 2. מה אתה מנסה לעשות... אולי תגדיר ב-HTML את ה-FACE של הפונט ותסגור בזה את העניין? בכדי לכתוב בפונט מסויים אתה צריך להתמש בפקודה: <"font face="miriam> וזהו... במקום מיריים תכתוב איזה פונט שבא לך, רק תיקח בחשבון שפונטים שלא יהיו אצל המשתמש יוצגו באופן אוטומטי בפונטים חלופיים שעשויים להיות קטנים, וצרים יותר או גדולים ורחבים... בהצלחה!

בוזו

New member
תשובות:

1. זה קשור, כי אני לא שואל על איך לעשות את זה ב-HTML (תאמין לי שאני יודע, אתה לא צריך להסביר לי...). השאלה שלי היא מה הפונט המדוייק, מכיוון שגם אני הגעתי לכיוון של Courier New, אבל הפסיק לא זהה, אז שאלתי. 2. כמו שאמרתי, עזרה ב-HTML אני לא צריך.

בוזו

New member
אז איך אתה מסביר את העובדה

שכשאני כותב בוורד עם כתב Courier New ומחפש בסמלים את הסימן הזה, הוא לא קיים?

yanivfel

New member
יש אותו. אסביר לך איך להגיע אליו!

פתח וורד: הכנס (Insert) סימנים (Symbol) ובחר בתיבת הטקסט של חלון הסימנים את הפונט Corier New. שלוש שורות מתחת לסיפרה 7 יש את הסימן הזה שהקיצור שלו הוא: Alt+172 בהצלחה!

למעלה