עזרה בזיהוי סרט...

עזרה בזיהוי סרט...

זה סרט שראיתי בערוץ 2 די מזמן.. אני זוכרת שהוא מספר על ילד אחד שקוראים לו הארי, שהיה שומע כל הזמן קולות מוזרים של תופים, ובסוף הוא גילה שהקולות מגיעים מאיזשהו לוח משחק מיוחד. הוא והחברה שלו בשם שרה (שנדמה לי שהייתה יותר גדולה ממנו) החלו לשחק במשחק ורק לאחר מכן הם גילו אזהרה האומרת שכל מי שהתחיל לשחק במשחק חייב לסיים אותו. כל פעם שהם היו מטילים את הקוביה ומשחקים תור אז היה קורה משהו מוזר. הארי הטיל את הקובייה ובעקבות כך הוא נשאב לתוך לוח המשחק עד שאחד המשתתפים יטיל את הקוביה ויצא לו המספר 5.. החברה שלו נבהלה וברחה ובגלל זה הוא נשאר תקוע במשחק במשך 25 שנה (!) לאחר 25 שנים שני ילדים נוספים, בן ובת (שלאחד מהם קראו פיטר), מוצאים את המשחק ומתחילים לשחק.. בהמשך הם משחררים את הארי מהמשחק וביחד הם היו צריכים לחפש אחרי שרה במטרה להמשיך את המשחק ולסיים אותו. בסוף הם סיימו את המשחק והכל חזר אחורה בזמן- לתקופת ילדותם של הארי ושרה, כלומר לזמן שבו הסרט בעצם התחיל.. דיי מצחיק לראות שאת רוב הפרטים הקטנים אני זוכרת, אל לא את השם של הסרט. הרעיון של הסרט הזה די מזכיר את הסרט 'זאטורה', אבל הוא הרבה יותר ישן (ויפה). אני מאוד אודה למי שיוכל לעלות על השם.. משם מה נדמה לי שבשם של הסרט הייתה כלולה המילה 'משחק', אם אני לא טועה.

המונהמון תודה לכם!

ממש עזרתם לי. חיפשתי את הסרט הזה במשך יובלות.

למעלה