עזרה בזיהוי סרט

זוNבית

New member
עזרה בזיהוי סרט

הסרט מספר על ילדה שנזרקה לרחוב ואישה מוצאת אותה ומצילה אותה. היא מביאה אותה לבית שלה ומטפלת בה, וכולאת אותה שם, תוך כדי היא הופכת את הילדה למן בת-שבויה שלה. ראיתי את הסרט לפני כמה שבועות בכבלים ואני לא זוכרת איך קוראים לו. יש למישהו מושג? תודה מראש. אחלה לילה.

זוNבית

New member
אני לא ממש יודעת. לי עצמי אין כבלים. זה היה

אצל מישהו אחר. אבל נראה לי זה היה יס.

זוNבית

New member
למי שראה את "אנחת הזעמן השחור"

זה דומה, רק ששם השובה היא אישה והעלילה קצת שונה. אני לא ממש זוכרת. אני יתן לכם פרטים על כמה סצנות שהיו, במעורפל... בסצנה אחת רואים את הילדה קשורה באחד החדרים בבית, ואני חושבת שהיה לה קריז או משהו. והאישה מנגבת לה את הרוק מהפה. בסצנה אחרת היא מנסה לברוח דרך איזה חלון קטן ונופלת למטה ונתפסת. אחת הסצנות שיותר זכורות לי זה שבסוף האישה פותחת לפניה את הדלת ואומרת לה משהו כמו "את יכולה ללכת" והיא בוחרת להישאר. זה בערך מה שאני זוכרת. אם אני יזכר בעוד אני יכתוב. מקווה מאוד שתעזרו לי למצוא אותו. אני מחפשת אותו כבר המון זמן.

MovieMaster

New member
בכדי למצוא לך ת'סרט אני צריך לדעת איפה ראית

כי אני לא ראיתי אותו. אך אני יכול לנסות בכל זאת למצוא לך אותו, אם אני אדע את הערוץ שבו צפית בסרט. מוזר שצופים בסרט ולא זוכרים איפה צפית בו.. במיוחד כשמדובר בסך הכל בלפני כמה שבועות, ולא בלפני כמה שנים...

ממממ אולי

הנערה בבית השכן / The Girl Next Door יש שתי גרסאות לסרט תבדקי ב youtube.

MovieMaster

New member
זה ממש לא הסרט הזה

א. זה לא שודר עדיין לא בהוט ולא בייס. ואת זה אני אומר לך בודאות. ב. התיאור שלה ממש לא מתאר את הסרט הזה, על שתי גירסותיו, שאת שתיהן ראיתי.

זוNבית

New member
לא. זה לא. ראיתי את שניהם.

הסרט אם אני לא טועה היה בערוץ הסרטים של יס. אני לא יכולה להגיד בוודאות כי זה לא היה אצלי ולא ממש שמתי לב לזה. גם אני ניסיתי לחפש סרטים בנושא ולא מצאתי. יש לכם רעיון איפה עוד אני יכולה לחפש?

זוNבית

New member
זה לא. ראיתי את הסרט. זה לא אותו דבר

הסרט מדבר על ילדה חטופה, שמשבויה היא הופכת ל"בת" של החוטפת. זה מותחן פסיכולוגי או דרמה או משהו. ראיתי את אמריקן קריימ בשתי הגירסאות. זה לא זה. יש עוד מקום שאני יכולה לזהות בו את הסרט? הוא כנראה ממש לא מוכר...:/

למעלה