עזרה בזיהוי להקה

edlessme

New member
עזרה בזיהוי להקה

בעיקרון אני חושב שזה פרוג... רקע: לקחתי לי את האוטו לנסיעה קלה לראשון ובדרך (הארוכה... חצי שעה..) לקחתי איתי קלטת שהיה כתוב עליה דייר סטרריטס.. בדרך חזרה ניגמר הדייר סטרייטס והתחילה לה מנגינת פרוג ג-ד-ו-ל-ה... למה אני אומר פרוג... כי זה היהקטע עם קלידים ממממממששש אינטנסיבים וגם תיפוף.. אחרי הקטע האינסטרומטלי בא שיר... בערך.. שיש מוזיקת רקע מגניבה ומישהוא קורא שמות של כובים והמרחק שלהם מהשמש... הקלטת הזאת הוקלטה ע"י אבא שלי והוא לא זיהה... אולי מישהוא פה מכיר?

GingerBread Man

New member
לא כל כך מתאים

אבל השיר עם הכוכבים היחיד שאני מכיר זה Astronomy domine של פינק פלויד

edlessme

New member
לאלא...

הוא מקריא שמות של כובים.. לא שר אותם.. והוא אומר את הגודל שלהם ואת המרחק מהשמש וכדומה...

TheFly

New member
אני כמעט בטוח שמדובר ב...

מייק אולדפילד , הבעיה היא שצריך עכשיו לחכות שיבוא מישהו שזוכר מאיזה אלבום לדעתי או מ- Omadawn או מ- Tubular Bells. אם לא אולדפילד אז יכולים להיות עוד שניים שבאים בחשבון והם : ואנגליס או ז'אן מישל ג'אר. מקווה שיפול לי האסימון עוד הערב :))

edlessme

New member
אחי זה ממש לא אולדפילד...

או לפחות לא שני הדיסקים שלו שעליהם דיברת.. יש לי את שניהם..

NIR Y

New member
בדיוק לפני שבוע

הוצאית מהארון של אבא את טובלר בלס ואני חייב לדעת, מה אתם חושבים עליו ?? בינתיים די קשה לי להתחבר עליו אבל אני ינסה עוד קצת..

TheFly

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

אני ידעתי את זה
רק הסניליות , זה לא כמעט בטוח זה בטוח זה. The title track includes narrated statistics about planetary distances and such behind a forwarding voyage of tempered notes, making for one of Vangelis' most novel compositions.

למעלה