עזרה בזיהוי הריון

מצב
הנושא נעול.

יפעת2802

New member
עזרה בזיהוי הריון

עזרה בזיהוי הריון
עשיתי הבוקר בדיקת הריון וכבר קבלתי תשובה של "קטן מ 2IU/L מה זה אומר? הרופא שלי כמובן בחו"ל ואין לי את מי לשאול. (אני עוד לא מאחרת, המחזור אמור להגיע מחר) בבקשה עזרה?

לצערי זה אומר שהתשובה שלילית

עזרה בזיהוי הריון
עשיתי הבוקר בדיקת הריון וכבר קבלתי תשובה של "קטן מ 2IU/L מה זה אומר? הרופא שלי כמובן בחו"ל ואין לי את מי לשאול. (אני עוד לא מאחרת, המחזור אמור להגיע מחר) בבקשה עזרה?
לצערי זה אומר שהתשובה שלילית
את לא בהריון.

liati7

New member
זו תשובה שלילית

עזרה בזיהוי הריון
זו תשובה שלילית
כאשא יש הריון הערכים צריכים להיות מעל 25 .

העין ה 3

New member
אין טעם לנסות שוב

כדאי לחכות עוד יומיים ואז לנסות שוב
יכול להיות שזה מוקדם מדי? שהערכים יעלו?
אין טעם לנסות שוב
לצערי, אם היית מקבלת ערכים קצת יותר גבוהים, אפילו 9-10 הייתי אומרת שאולי זה היה מוקדם מדי. אבל קטן מ-200? חבל לבזבז מחט

מצטרפת למה שנאמר כבר, התשובה

עזרה בזיהוי הריון
שלילית, לדעתי אין צורך בבדיקה נוספת,

יפעת2802

New member
התקווה האבודה

שלילית, לדעתי אין צורך בבדיקה נוספת,
התקווה האבודה
איך אני משקרת לעצמי כל פעם. אני מדהימה את עצמי. היה לי נוח לפנטז שאולי בכל אופן הבדיקה טעתה אבל הווסת המנוולת, זאת שבאה באופן קבוע באותו יום ובאותה שעה, לא אכזבה גם הפעם.... לחשוב שרק התחלתי את התהליך לפני מספר חודשים מועט, וכאן יש נשים גיבורות שסוחבות את התהליך כבר שנים. איך עושים את זה? מאיפה האנרגיות? כל כך בכיתי אתמול, ילדה מפגרת בת 34. אני צריכה להיות חזקה לפחות בשביל הבת שלי שכבר מזהה את סימני התשישות ושואלת שאלות מכאיבות "אמא, לא יהיה לי אף פעם אח, לכל החברות שלי כבר יש" היא בת תשע, והיה נדמה לה שברגע שאמא תתחתן זה כבר מתכון להרחבת המשפחה....

מצב
הנושא נעול.
למעלה