עזרה בהתקנת המשחק

עזרה בהתקנת המשחק

ערב טוב לכולם. אז ככה, חבר שלי הביא לי דיסק עם המנג'ר, שאמור להתקין את עצמו אוטומטית. במחשב הקודם שלי הכל עבד טוב ויפה והמשחק הותקן ושיחקתי ואפילו ניצחתי קצת (אבל זה להודעה אחרת). במחשב החדש, שקניתי לפני שבוע, והוא כמובן הרבה יותר טוב מהקודם, ההתקנה לא הולכת. אחרי שהINSTALLSHIELD WIZARD עולה, ואני מסכים לתנאים שמציבים לי, בוחר איזו סוג התקנה אני רוצה (סטנדרט או NO DEMOS) ואחרי שאני בוחר איפה להתקין את המשחק ולוחץ NEXT, מגיע המסך הבא (מצורף לקובץ). אני מחכה דקה, שתיים, עשר דקות, שעה, אפילו לילה שלם (בין אתמול להיום) ונאדה. לא עובד. אני מנסה לבטל באמצעות CANCEL ולוחץ YES, אבל זה לא נסגר. בסופו של דבר אני לוחץ על קונטרול-אלט-דליט, וסוגר באמצעותו את התוכנה ואז מופיע לי המסך של הדיווח למייקרוסופט, ומתחתיו המסך שיצורף בהודעה הבאה. אני לוחץ OK, והכל נסגר. אגב, שימו לב שכתוב בהודעת דיווח למייקרוסופט JAVA.EXE ולשאלה: למישהו יש מושג מה הבעיה, ממה היא נוצרה ואיך אני פותר אותה? תודה רבה רבה מראש!

Megaslash

New member
אני מנחש

שזה קשור לגרסת תוכנת הJava שמותקנת אצלך במחשב. נסה להוריד מהאינטרנט את הגרסא האחרונה ולנסות להתקין שוב.

תודה ועוד שאלה

פשוט להוריד תוכנה שקוראים לה JAVA? או שיש לזה איזה שם מסובך יותר? ודבר שני - איך זה הגיוני שתהיה לי גירסא יותר ישנה מהמחשב הקודם, אם זה מחשב חדש?

Megaslash

New member
תלוי במערכת ההפעלה שהתקנת

וכן, פשוט תוריד Java, מהאתר הזה: http://www.java.com/en/download/index.jsp

ניסיתי ולא ממש עובד

מערכת ההפעלה שלי היא XP... הורדתי את הג'אווה מהאתר הזה, עשיתי ריסט למחשב, שום דבר לא משנה. ההתקנה הזאת נתקעת על המסך ולא יורדת ממנו. אחרי שתי דקות בערך המחשב מפסיק לעשות כאילו הוא "חושב", ורק הפס הזה ממשיך לרוץ בלי סוף. אם למישהו יש איזשהו מושג או רעיון לגבי הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה, אני ממש ממש אודה לו.

Runner50SP

New member
יכול להיות

שהבעיה היא בגירסת הוינדוס הנוכחית שלך. במחשב שזה עבד היה מותקן בדיוק אותו וינדוס כמו שיש לך עכשיו או ההתקנות הן שונות. מכל הגירסאות הפרוצות של הוינדוס שמסתובבות באינטרנט יכול יש אחת שלא עובדת עם המשחק שלך, או שיש בה משהו שצריך לשנות או להוסיף כדי שזה יעבוד.

tomash11

New member
אם זו בעיה בג'אווה, נסה את הדבר הבא

כשהמשחק מתקין את עצמו, הוא נעזר במיקום הבא: C: program files --->Common Files בתוך התיקיה הזו- יש תיקיה שנקראת Sport interactive. תשנה לה את השם ל- Sport_interactiv_backup ותנסה להתקין מחדש את המשחק. לי היתה בעיה דומה, התקנתי את המשחק, אבל בחלון הראשון עשיתי לו ביטול כלשהו שתקע לו את ההתקנה ואחר כך הוא כל הזמן נתן לי שגיאה. הההתקנה פשוט כבר שמה משהו על המחשב ובגלל הביטול זה התחרבן כנראה ובהתקנה הבאה היא ניסתה כנראה להשתמש בתיקיה הזו שבה כאמור הקובץ היה פגום. נסה לעשות את הנ"ל ולהתקין שוב מההתחלה.

תודה, אבל

זה עדיין לא עזר. כנראה שבאמת יש בעייה בדיסק, או יותר סביר בווינדווס שלי. אני אנסה להביא צריבה נוספת מחבר של אותו המשחק, ואם לא יילך אז אני אבדוק עם הטכנאי מחשבים שלי מה הבעיה של הווינדווס. בכל אופן תודה רבה שניסית לעזור לי...

למעלה