עזרה בהתלבטות

eytan_l

New member
עזרה בהתלבטות

אוקיי, הרקע שלי הוא כזה - התנדבתי במדא 3 שנים ומאוד מאוד אהבתי את זה, בנוסף עבדתי בהיי טק בצבא ואחריו סהכ 6 שנים בתור מתכנת, יש לי רקע טכנולוגי מאוד חזק בלי איזשהו תואר. נמאס לי מלעבוד שעות כלכך ארוכות במשרד סגור באותו המקום כל הזמן, להרגיש כאילו עוד חודש עובר והפרוייקט רק מתקדם קצת, להיות רחוק מהאקשן. האקשן מבחינתי זה ניהול ולקבל החלטות. אז אם אני אסכם מה שמעניין אותי זה ניהול ורפואה. עכשיו - לגבי ניהול יש לי מעיין דחף חזק להקים עסק, איזשהו - לא כלכך חשוב לי מה יש לי מלא רעיונות ואני ממש רוצה להתמודד עם האתגר של להיות רווחי. העניין שהייתי מתחיל עם זה כבר עכשיו - אבל אני מאוד רוצה את החוויה הסטדנטיאלית - במיוחד בבן גוריון. אז שאלה ראשונה - איזה מחלקה מתאימה לי - אני רוצה שהלימודים לא יחנקו אותי מבחינת זמן ככה שאני אוכל להריץ איזה עסק בנתיים. והמטרה שלי מהלימודים זה להכיר אנשים איכותיים ולקבל כלים לבניית עסק. אגב כנראה שהעסקים שאני אריץ יהיו טכנולוגיים. שאלה שניה לגבי רפואה. דוגרי הייתי הולך ללמוד את זה אם לא היה את הקטע הזה שאומרים שרפואה זה חרא מקצוע עם מלא שעות ובלי כסף והכי הכי גרוע - אין זמן למשפחה חברים ותחביבים. וממש הייתי רוצה שמישהו ישכנע אותי ללכת לרפואה - אולי יאיר קצת אור חיובי על המקצוע הזה שעד עכשיו שמעתי עליו רק רע. תודה!

ניהול

החוג היותר רלבנטי הוא החוג לניהול.השילוב ניהול כלכלה יקנה רקע השכלתי רחב יותר אבל כרוך בהשקעה גדולה יותר ויקשה על הרצת עסק משלך במקביל. באשר לרפואה אם השכנוע אינו מתוכך, עזוב את זה.

למעלה