עזרה בהתלבטות...

yanivm1

New member
עזרה בהתלבטות...

ובכן סיימתי לראות את וויאג'ר ואני ממש בסוף עונה שנייה של אנטרפרייז... עד שיגיעו בוחטות חדשות של פירקי אנטרפרייז אני מתלבט מה להתחיל לראות: הדור הבא ? D S9? או שמא בבילון 5 ??? (למרות שהיא לא של סטאר טרק...) אני בוגר סדרות ניידות (וויאגר ואנטרפרייז) אז אני יותר לכיוון של בבילון או DS9 (סדרות נייחות), אולי אני אראה את שניהם במקביל...? יש המלצות?

Lu Tze

New member
מה עם TOS?

לדעתי, תראה את הסדרות באופן כרונולוגי. קודם TOS, אז TNG, לאחר מכן DS9. ותזרוק את B5 איפשהו באמצע כדי לקבל הפסקה מיקום הטרק. אולי אחרי TOS.

yanivm1

New member
אין לי כח לtos

זה ישן ומעצבן, אין לי כלכך עצבים לראות את זה... אין מצב שאני אבין את ds9 בלי לראות את מעללי ז'אן לוק פיקארד??

Chakotay

New member
יש מצב!

אתה יכול לראות DS9 אבל עדיף לך לראות TNG בגלל שזאת סדרת הטרק הטובה ביותר!!!! וגם TOS טובה כדי לך לראותאני לא מזמן התחלתי להוריד אותה. וממש ממליץ על בבילון 5 סדרה גדולה תתחיל להוריד עכשיו!!!

Lu Tze

New member
אפשר לראות כל סידרה בפני עצמה,

אבל ב-DS9 יש התייחסויות למאורעות שקרו ב-TNG.

Chakotay

New member
נכון, אבל אני לא מאמין שיהיה לו

בעיה לראות את הסדרה.

Lu Tze

New member
כמובן שלא, אבל זה מוסיף

ואם הבנאדם מתלבט באיזה סדר לראות את הסדרות ממילא, זה הסדר הכי טוב לדעתי.

Bajoran Priest

New member
גם אני חושב שלפי הסדר זה הכי טוב

למרות שקשה לי להתאפק מלהציע לו לראות DS9 עכשיו ! ! ! ! ! ! ! אבל באמת ידיעת מאורעות מסויימים מ-tng ובכלל עשוייה להוסיף. אגב, אם אתה מתחיל מ-tng, אל תראה את הסוף לבד, אלא החל מהעונה השישית של tng תראה אותה במקביל לחלל עמוק תשע.

yanivm1

New member
המון תודה על העיצות המועילות וחוץ

מזה אני כבר שבוע מנסה להוריד את הפרק הראשון של בבילון 5 באיי-מש ועד עכשיו ירדו בערך 15% מה גם שהפרק הראשון הוא 700 מגה, אני מקווה שלשאר הפרקים יש יותר היצע הורדות... חוץ מזה אני אתחיל לראות tng כנראה למרות שבא לי לראות כבר את DS9... כי אני שומע לעצתכם

yanivm1

New member
אחזר לכאן עוד שנתיים שאסיים לראות

את כל הסדרות... סתאם סתאם אל תבהלו, אני עוד אחזר... ובקרוב

למעלה