עזרה בהתלבטות

עזרה בהתלבטות

שלום שלום. אני מתלבט בין שני מחשבים, מה דעתכם המלומדת?

מחדד:

בגדול המחשב ישמש אותי לסרטים, אינטרנט, אופיס וקצת משחקים. ניתן לומר שהעלות של שניהם זהה, ולמעשה הם לא כל כך שונים זה מזה (?). השאלה היא איזה מחשב נותן תמורה יותר טובה עבור הכסף?

bar666xp

New member
אני יחזור על דבר חשוב...

תריץ חיפוש בפורום וביכלל על מחשבים ניידים מבית MSI על אייבורי בפרט! אני ימנע מלגעת בהם עם מקל אפילו {ככה זה יותר ברור?}. כמה משחקים זה לא מעניין אבל אילו? זה לא חשוב אם אתה משחק פעם בשנה או כל יום כ.מסך אינטלי {950 לדוגמה} לא יפעיל כלל מספר לא מבוטל של משחקי 3D... בעיקרון יש סבירות מעוד גבוה כי הדור הבא של המשחקים כבר יעשו שימוש במספר יכולות שיש למעבדי 64BIT שמעבדי 32BIT פשוט לא יעמדו ברמה הזו... מתי? יכול להיות מחר יכול להיות עוד עשור גם.. אם תדבר על אילו משחקים אתה מדבר אפשר יהיה לתת תשובה אם ה950 האינטלי יעמוד בזה או לא. גם לא נישלח אותך לבעלי כ.מסך 8800GT אם הרמה שאתה מדבר עליה X3100 האינטלי מספיק... אבל כן נגיד שכדאי לפזול לכיוון 8400GS של NVIDIA לדוגמה או ל8600GS/GT. אם אני משחק סוליטר ושות גם כ.מסך ברמה מישרדית פשוטה הוא תואם לצרכים אם אני רוצה לשחק... Company of Heroes, Flight Simulator X, Mage Knight וכו' 8600GT/GS יהיה משהו סביר/ל... למרות שברמת העיקרות הדרישת מינימום בהם אם אני זוכר נכון היא G6 או G7 אבל זה מעיד על סוג המשחקים שמעניינים אותך = עד שנה הבאה אתה כבר ממש חייב 8600GT/GS... שלא לדבר על הרמה הגרפית שתוכל להפעיל את המשחקים עם הכרטיסים השונים.

bar666xp

New member
אופס היה לי בראש שירשור אחר... תמחוק את...

"תריץ חיפוש בפורום וביכלל על מחשבים ניידים מבית MSI על אייבורי בפרט! אני ימנע מלגעת בהם עם מקל אפילו {ככה זה יותר ברור?}." לא קשור לכאן כל השאר כן

Y. Welis

New member
גם את הסוני אתה משיג דרך איביי?

אם כן ובמחיר טוב - אז קח אותו. הוא הטופ שבטופ מבחינת עיצוב, נוחות, ובדגם שציינת - גם ביצועים.

למעלה