עזרה בהשכרת רכב

עזרה בהשכרת רכב

אני מחפש לשכור רכב ויש לי בעיה עם התנאים של החברות הרגילות שהתנאים שלהם מוגזמים וכמעט ולא ניתן לעמוד בהם. אם מישהו יודע על חברה שמשכירה רכבים ואפשר לתת להם ערבון שיק (ללא צורך בכרטיס אשראי) או מישהו פרטי שמשכיר אני אשמח מאד. נ.ב. אני בן 20 אבל אם צריך גיל יותר גדול יש לי חבר בן 22. תודה רבה לכם.

אבי רן 20

New member
אני מקוה שזה יעזור לך...

אז ככה יש לך בלבן בירושלים את סילבר סטר והמספר 025021617 זה נמצא באזור ת. מרכזית בירושלים יש לך את אביב (גם לבן) 0523672229 זה אני לא בטוח שזה בירושלים. יש לך בפסגת זאב בשחור דודו 0528022289 .ויש לי עוד 2 מספרים באשדוד שחור. אז אם תרצה תיהיה בקשר.

קודם כל תודה רבה

לגבי היום הסתדרתי כבר, חבר שלי השיג רכב ממישהו אבל הרבה פעמים אני מחפש לשכור רכב ואין לי מאיפה אז זה יוכל לעזור לי. לגבי סילבר סטאר ואביב אני לא אוהב אותם כי הם דורשים או כרטיס אשראי או אלף דולר במזומן וזה קצת מוגזם. אבל המספר שנתת לי שזה בשחור אני מאמין שהוא יהיה יותר גמיש. לגבי האזור אמנם אני בירושלים אבל גם במקומות אחרים זה יכול לעזור לי. אגב מי אלה שהבאת לי את המספרים שלהם? מאיפה אתה מכיר אותם?

פינזוסט

New member
באמת כדאי לברר מי הם המשכירים בשחור

לרוב מדובר באנשים ``שלא כדאי`` ליפול איתם בלשון המעטה.. ובמקרה של נזק תצטער על הרגע ששכרת דרכם. מלבד זאת, אל תשכח שהביטוח לא תקף כלל במקרה של השכרה לא חוקית, וזאת מלבד העבירה על החוק.

אבי רן 20

New member
א. זה שיקול שלך אם להשכיר בשחור

זה מספרים שרצים בישיבות בירושלים! וב.יש משהו בטלסטון צריך לברר עליו ומשכיר לבן. על השחורים תברר אצל בחורי ישיבות שאתה מכיר אני מאמין שהם מכירים אותם

הלו

אני בכלל לא מבין איך אתה ככה מפרסם דברים בשחור . זה סיכון. היית שולח לו מסר. דבר שני לפינזוסט. זה לא נכון שאתה עובר על החוק אם אתה נוהג ברכב שכור שהוא פרטי. אלא בעל הרכב עובר על החוק מצד הביטוח שאוסר זאת מלבד נהיגה עצמית או אדם אחר בהרשאה ללא תשלום.

פינזוסט

New member
אתה עובר על החוק פעמיים !

אם אתה יודע שהרכב הושכר לך שלא כחוק אתה שותף לביצוע עבירה בידיעה, ובנוסף אתה נוהג בידיעה על רכב ללא ביטוח שזו עבירה בפני עצמה.

אני השכרתי רכב בשחור ממישהו

והיה לו ביטוח מקיף על כל אדם שנוהג על הרכב !!!

אבי רן 20

New member
אז ככה אם השכרת רכב בשחור...

ונפצעת הביטוח משלם הכל ואח``כ תובע את בעל הרכב במיטב כספו. אבל אם הוא מחתים אותך על התחיבות שלך לכל מה שיקרא אז הוא יכול לטבוע אותך בחזרא על הכל. וההוא בפסגת זאב מחתים אותך שזה לא השכרה זה כאילו שאתה רוצה לקנות את הרכב ורק אתה רוצה כמה ימים לבדוק אותו והתשלום הוא על הבלאי של האוטו.ואני לא יודע שזה מועיל

למעלה