עזרה בהרכבה מסלול

נאדסא

New member
עזרה בהרכבה מסלול

שלום לכל מורי הדרך משום מה נפל לי בום גדול של קבוצות המעונינות בסיור חנוכיות . ואני הסכמתי מבלי שאני בכלל יודע כיצד מבצעים סיור כזה . ולכן יש לי כמה שאלות לקהל הנכבד . היכן יותר אטרקטיבי ברובע היהודי או בשכונות . האם יש למשהו מסלול מוכן . ? האם משהו יודע על בתי כנסת בם נוכל להתארח ? האם מסוכן להיכנס לתוך השכונות החרדיות ? אפשר אולי להתאם שם ? עם מי יש לי המון שאלות ואשמח לעזרה

המון שאלות ותשובה אחת שהיא כל העזרה

קח לך מומחה לענין (סוכן תיירות, מורה דרך מוסמך וכו'), שיעשה עבורך את כל התיכנון והביצוע. אין פתרון חוקי, ביטוחי ותוכני נכון יותר.

נאדסא

New member
למשה פרנק שדואג שלא תהיה עבודה למורי דרך

[ תתפלא אני מורה דרך עם רשיון הפורום נועד לייעץ לעמיתים תודה

חברים - בבקשה להתלהם

כל כמה חודשים עולה לפורום הזה אדם שנרשם כרגע וכבר הוא יודע להתלהם להתקיף כל מיני אנשים בפורום. פעם זה היה IPHONE ופעם אלה היו אחרים. זה לא ממנהגי למחוק אותם כי יתכן שהגולש אינו טרול, אבל בבקשה לא להגיב להתלהמות האחרונה. ואשר לפניה שלך, נאדסא - מי שלוקח על עצמו הרבה עבודה, שבה אינו מבין, ראוי שיקח לידו איש מקצוע, שילמד אותו איך עושים נכון את העבודה ואיך לא גורמים למפח נפש של הלקוחות. זה הכל. לא מוצא חן בעיניך - אל תקבל את העצה. עצות מהסוג שאתה מבקש, אני נוהג לתת לקולגות רק בקומונות סגורות.

זו לא בעייה של התלהמות

זו בעייה של יחס ואתיקה, מפציע חבר, שלא תורם כלום, לא מיידע כלום ורוצה "ארוחה מוכנה" שאנחנו עמלנו קשות להכינה,כולל טעויות בדרך. זה לא רציני , זה לא אתי. הייעוץ כאן הוא למורי דרך בכללותם , על מקומות מעניינים, על אפשריות הגעה, על שעות פתיחה/סגירה שהשתנו וכו... לא על "מסלולים סגורים"- אלא מי שרוצה לנדב.... בבקשה.

בדרך כלל חברים חדשים בפורומים מקצועיים

נכנסים כדי לקבל מידע, לא לתת. אם הם מקבלים מידע, לעיתים קרובות הם נשארים והופכים לתורמים.

נאדסא

New member
סליחה והתנצלות

אני מבין שגרמתי להתהלמות וזאת לא הייתה כוונתי מצטער אם משהו נפגע מהדרך בא שאלתי אשמח מאוד לקחת איש מקצוע וכמובן בתשלום שיילמד אותי איך עושים זאת במקצוע שלנו יד לוחצת יד . ואני שמח תמיד לתת עצות לחברי בתחום שבו אני מבין . יש פתגם שאומר שלח לחמך ......................

עצות וטיפים- בבקשה תמיד נשמח לחלוק לקולגות

"תוכנית לימודים סגורה" תמהני

et7

New member
זאת בדיוק הבעיה - "יד לוחצת יד"

היה הרבה יותר נחמד לרחוץ ידיים חוצמזה יש אנשים שמרוב ששלחו את הלחם לא נשאר להם על מה למרוח את החמאה ויש כאלו שאוספים לחם, בגטים, פיתות ואפילו את הרצפטים שלהם מכל מקור אפשרי

למעלה