עזרה בהקלדה

tzahi1980

New member
עזרה בהקלדה

" לא משנה כמה אנסה, זאת תחושה שאי אפשר לתאר אותה. זה הוא כאב שלא משאיר סימן או עדות, שאפשר להגיד, הנה, פה כואב לי. כי הכאב הזה מתפשט על כל הגוף, ושוטף כל דבר טוב וכל אמונה הנקרית בדרכו, ממש כמו גל צונאמי. רק בהבדל אחד, את הנזקים של הצונאמי ניתן לראות, אבל את נזקי הגל ששוטף אותי עם כל יום שעובר, וכל שנה שנערמת לחיי, לא ניתן לראות. כל שונתר הוא להמשיך לחייך ולשקר שהכל בסדר." זהו הפתיח של הרומן אותו התחלתי לכתוב, מרגע שהבנתי כי כוחי נמצאת במילה הכתובה, הזזתי כל דבר בחיי למען הכתיבה. אך לצערי המגבלה המוטורית שאיתה אני מתמודד, מחלת הניוון שרירים שלי, מקשה עלי להגשים את מטרתי ולהשלים את הרומן. אנ מצליח להשלים בקושי חצי עמוד ביום ומי שעוסק בכתיבה יודע כי בתחום הזה חשוב להכות בברזל המלובן, בעוד שאצלי הרצף נקטע. גם את הפוסט הזה לקח לי לכתוב כמחצית השעה:) אני פונה לכל מי שקוראת את הפוסט הזה, מטירת כרמל או מאיזור חיפה, בבקשה לסייע לי בהקלדה, ותהיה מוכנה להקדיש לי מזמנה פעמיים בשבוע מפגש, שעתיים בכל פעם. לצערי הרב, אין באפשרותי לשלם עבור העזרה הזאת, אך מי שתיאות לסייע לי תזכה לקחת חלק בפרויק מיוחד עם אדם מיוחד. בתודה מראש, צחי. [email protected] נ.ב, למען הגילוי הנאות, אני מתחיל ללמוד באוקטובר עריכה לשונית בלימודי המשך באוניברסיטת חיפה:)

tzahi1980

New member
בתום לב בכנות

ההודעה מתייחסת לשני המינים. פשוט יצאתי מתוך נקודת, כנראה מוטעית, הנחה שלנשים יותר נסיון בהקלדה.

למעלה