עזרה בהצעת נישואין...

בן M

New member
עזרה בהצעת נישואין...

אז ככה החלטתי להציע לחברה שלי נישואין, זה יקרה בעוד שבועיים

עכשיו יש לי כבר הכל מוכן (בראש), לגבי מקום + מסעדה וכו'...

הבעיה שאני רוצה להפתיע אותה ולגרום לה להגיע לאותה עיר לבד/"במקרה" ואז לחכות לה שם (מרחק נסיע שעתיים +-)...

אין לי מושג איך אני עושה את זה??!!

* היא עבדה באותה עיר ועזבה וככה גם כל החברות אז אני לא יכול לבקש מהן שיציעו לה לבוא לכבוד אירוע כלשהו...
* אני לא יכול להגיד לה בואי ביום כזה למקום כזה, ואז לחכות לה שם - כי היא יודעת שאני זה שמחכה...
* חשבתי לתכנן עם חברה שלה שאני מכיר, שתגרום לה לבוא לשם. אבל מה הן איבדו שם? מה היא תגיד לה בואי נסע לX כי....?

אני מציין שהיא עובדת במשמרות בוקר ערב, אז צריך רעיון שיגרום לה לקחת יום חופש! + רעיון שיגרום לה לבוא עם לבוש בהתאם...

תודה רבה לעוזרים

ivgy1980

New member
אתה עושה את זה טבעי

בבית או בחוץ, כשאתם פשוט ביחד, מחבק ואומר "אני מאוד רוצה שתהיי אישתי".
היה והיא תסכים (אינשאללה), תחליטו ביחד עם מסעדה ו/או בילוי ו/או כל פינוק רלוונטי אחר.
יותר מזה, תוכל להציע לה שוב! באותו הבילוי... ככה, ליתר בטחון

Megie

New member
חחח

איזה גל של הצעות, מגניב!
קודם כל שיהיה המון מזל טוב..

טוב, החברה שלה יכולה להציע לה יום כיף-בנות מתות על זה ויש מצב שהיא תסכים להשיג יום חופש כדי ללכת לעשות טיול רק שתיהן.. השאלה אם אתה צריך שם גם את החברה שלה?
כאילו..שתחזיק את הנר?!

שיקבעו שם שתיהן אבל יארגנו שכל אחת תגיע עצמאית.. לנקודה המסוימת בה אתה מתכנן.. ואז בעצם מי שיגיע-יהיה אתה ולא החברה..

אם ללכת קיצוני יותר-אותה חברה יכולה להלהיב אותה במפגש עם כמה חברות וכולן יגיעו לבד..

בן M

New member
א. אני לא צריך שם את החברה...

ב. לא קצת מוזר/מחשיד שהם יקבעו יום כיף במרחק של שעתיים, וכל אחת תגיע עצמאית..?! (למה לא ללכת בייחד?!)

Megie

New member
הן גרות קרוב?

והתכנון יהיה לנסוע יחד..אבל החברה ברגע האחרון תפקשש ותגיד שהיא חייבת לנסוע לX ומשם להגיע..
הן עם רכב שתיהן?

וזה ממש לא מחשיד, זה לא ממש יהיה קשור אליך ואני לא חושבת שבכלל תעבור אצלה בראש, כי אם החברה שלה מספיק יצירתית היא תדע להפוך את זה לבילוי הכי מדהים והכי שווה נסיעה של 20 שעות אם צריך ;)
דבר עם החברה שלה ותחשבו יחד-רק אתם מכירים את בת זוגתך מספיק טוב כדי לדעת במה היא תאמין

בן M

New member
לא ממש גרות קרוב...

רעיון טוב ""והתכנון יהיה לנסוע יחד..אבל החברה ברגע האחרון תפקשש ותגיד שהיא חייבת לנסוע לX ומשם להגיע""

והמטרה שאליה הן ייסעו, בילויי??

הן ללא רכב, כנראה תזדקק לאוטובוס/רכבת...

למעלה