עזרה בהפרעת אכילה

SHAR2410

New member
עזרה בהפרעת אכילה

שלום,
מקווה שהגעתי למקום הנכון ואם לא אשמח להפנייה.
אני בת 31 וכול החיים שלי יש לי בעיות עם המשקל, בגיל 27 תפסתי את עצמיבידיים והחלטתי שזהו , לקחתי כדורי דיאטה מאוד מאוד חזקים והתמכרתי לספורט.
תוך זמן קצר ירדתי 30 קילו והתוצאות השליליות לא איחרו לבוא, נשירת שיער,דכאונות, בעיות בברכיים...
בשנה האחרונה עליתי 13 קילו ואני באמת מנסה לרדת ולחזור לתלם, נרשמתי למכון כושר אבל אני לא הולכת, נרשמתי לקבוצת תמיכה שלחלי ממן אבל אני המשתתפת היחידה שהיתה עולה במשקל כל שבוע אז הפסקתי...
המצב מחמיר ואני מוצאת את עצמי חיה בשביל לאכול,אני קונה המון בסופר שוקולדים שאני מוצאת בהם ניחום רב וממתקים ובכלל מחסלת ארוחות שלמות כולל שאריות..
חברה לעבודה שראתה שאני לא סותמת את הפה הציעה לי לפנות לפסיכולוג כי יכול להיות שזה משהו מעבר לבעיית משקל.
חשוב לציין שאני לא מהבחורות שמקיאות או רוצות להזיק לעצמן, אני בסך הכול אוהבת את החיים, התחתנתי לפני שבועיים עם בחור זהב שגם התחיל ל"הציע" לי ללכת להליכות או לחדר כושר ובמקום להבין שאולי זה מפריע לו אני כועסת עליו ואוכלת כפול!

אודה לעצה, תמיכה, טיפים כל דבר...

תודה

גרא.

New member
SHAR2410,כדאי שתגיעי למרפאת אכילה שתוכלי

למצוא במרפאות של כל קופ"ח.

לילית462

New member
אכילה רגשית...

כשיש מחסור בדברים פנימיים, רוחניים, רגשיים. לעתים קרובות אנחנו מוצאים פתרונות חיצוניים.
אכילה רגשית היא תגובה אדפטיבית, למחסורים שאת חווה.
אין ספק שטיפול רגשי, כזה או אחר, יכול לעזור לצאת מהלופ של דיאטות היו-יו והפגיעה העצמית הבלתי פוסקת באמצעות מזון וההתעסקות בו.

הטיפ היחיד

שעוזר הוא לקחת עזרה מקצועית.
פני למרפאה המתמחה בהפרעת אכילה והחלי להיעזר באנשי מקצוע. זה לא כל כך משהו שאפשר לעשות לבד. ראית בעצמך.

למעלה