עזרה בהעברת שיעור..

Infected apple

New member
עזרה בהעברת שיעור..

במסגרת קורס מכי"ם אני צריך להעביר שיעור לאו, יש לי את השיעור, הכנתי הכל, אבל יש לכם רעיונות שיכולות לעשות תשיעור מעניין יותר? שלא יהיה שיעור יבש.. תודה..

תקפידי על קתימב"ה טובה,

תנסי להעביר את התכנים פחות כהרצאה וכיותר כמשהו אקטיבי, כל מיני דיונים, פעילויות. תשדרי אנרגיה כדי למשוך התעניינות. זה עצות בסיסיות של הדרכה...אם תגידי על מה השיעור אולי אני אוכל יותר לעזור בקטע של מה אפשר לעשות בנושא הספציפי. בהצלחה!

jasam

New member
מה הקשר?

מדובר בלוחם שבמסגרת קורס מכים נדרש להעביר שיעור על טיל כתף מסוג לאו... אין דברים מעניינים שאפשר לעשות בנידון... ואגב את לא קוראת מה שכותבים כי היית מבינה שזה חייל זכר והוא אמר את נושא השיעור...

נשמה קתימב"ה עוזרת לא משנה מתי

כל דבר שאתה צריך להעביר לקה"ל חשוב להקפיד על קתימב"ה אחרת אתה מאבד קשב של הקה"ל. ואני קוראת מה שכותבים, יש לי קצת דיסלקציה מה לעשות, לפעמים אני משבשת משפטים ומחסירה מילים, ולפעמים אני גם לא מבינה, זה לא אומר שאני לא קוראת. ויאללה צא מהפוזה המתנשאת.... ובכל מקרה גם אם הוא צריך להעביר שיעור על הדבר הכי משעמם בעולם כולו עם קתימב"ה טובה הוא יכול למשוך ולעניין.

jasam

New member
מה זה קה"ל?

אולי קהל? למה ר"ת? או שזה ר"ת שאני לא מכיר אבל לא נדמה לי .. ומה זה קתימב"ה ? תקשיבי מותק, לאו זה טיל מעפן שיורים וזהו .. אין הרבה מה להסביר בשיעור הזה שיהפוך אותו למעניין, הפעם האחרונה ששיעור מהסוג הזה היה מעניין היה לפני כמה שנים שסמל מחלקה בגולני ירה בטעות טיל אר פי גי (דומה ללאו-לא חשוב כרגע) חי ופצע כ20 חיילים והפך אותם נכים לכל החיים... יותר "מעניין" מזה בשיעור לאו לא יהיה.. בדוק

תיטפל לזוטות...אז נפלטו גרשיים בקהל

וקתימב"ה= קול תנועה ידיים מבט ביטחון התלהבות. זה כללי יסוד של הדרכה.

תתפלא

קודם כל תהיה בטוח שיש ראשי תיבות שאתה לא מכיר. ותפסיק להתפלצן על אנשים באינטרנט. זה מטופש. חוצמזה. יש אינספור להפוך שיעור למעניין. גם על לאו. וחוצמזה. יכול מאוד להיות שהיא לא הבינה מההודעה המקורית מה נושא השיעור כי לא כל אחד מבין בדברים האלו. אז תפסיק להתנשא על אנשים פה. צריך קצת יצירתיות, גישה למקורות מידע מעבר לבסיסיים של תפעול הנשק, לדוגמא. אפשר להיות יצירתי בעניין השימושים- לספר כמה סיפורים יוצאי דופן, אם קיימים, שקשורים בטיל. לבנות תרחישים בהתאם לשימושים ולשתף את החבר'ה בשאלות באמצע. תלוי כמה פרונטלי צריך להיות השיעור. חוצמזה, לכותב ההודעה המקורית. כמו שפיקציה אמרה. או בפשטות יותר. תזוז הרבה, דבר לעניין, תהיה חביב ותשקיע הרבה אנרגיה.

רועי אתה אמור לדעת...

בת דוה של מדריכה...אתה גר בעיר של המועדונצ'יק אתה לא יודע מה זה קתימב"ה...בוש והיכלם...לך לשאול את טל :)

Le Roi

New member
טל התגייסה בשעה טובה אתמול

דיברתי איתה איזה שעתיים עכשיו ואני מזההה מתרגש בשבילה פשוט אין על הילדה הזאת.

S h a r k 1 8

New member
הקתימבנ"ה

ה - הופעה ק- קול ת- תנועה י- ידיים מ- מבט ב- בקיאות נ-ניסוח ה- הפרעות סביבתיות

jasam

New member
לכל מי שתקוף אותי כאילו זאדה הזה

כמה דברים: א. אני לא מתנשא ואני מכיר בעובדה שיש ר"ת שאני לא מכיר אפילו במקרה של ה"הקה"ל" שידעתי ב100 אחוז שזה טעות שלא לא אמרתי שהיא טעתה אלא אמרתי שאולי זה ר"ת שאני לא מכיר למרות שידעתי שהיא טועה .. ב.מה לעשות קרבי בכלל וטיל לאו פרט זה דבר מאד משעמם ולא יעוזר לבחור שום דבר אלא חוץ מדיבור רהוט ולעניין ...

מה קתימב"ה מה

במקום הבחור אני הייתי מקווה שלא תהיה לו שם מכת התעפצויות. אז כן-לאו זה הדבר הכי משעמם בעולם,ולא-גם עם קתימב"ה טובה הוא לא ימשוך שום עניין.

למעלה