עזרה בהנקה

עזרה בהנקה

לאמא שילדה לפני 3 שבועות ונותנת גם בקבוק בעצת טיפת חלב (הילדה לא שואבת מספיק), אבל נורא רוצה להניק הרבה ועד מאוחר.... יש כאן מישהי או המלצה על מישהי מאיזור חיפה?

צימעס

New member
שתי יועצות מוסמכות בחיפה

הדי הרפז - 04-8247011, טובי גיש (מספר בוודאי מופיע בספר טלפונים). מידע זה מופיע גם בשאלות הנפוצות של פורום הנקה (317).

הדי אינה יועצת הנקה- היא פיה טובה

במקצועה, עם הסמכה בין היתר של יועצת הנקה. אין לי מילים לתאר איזו אישה היא. יעוץ ההנקה היא שליחות עבורה. רק אספר כי היא היתה אצלי בבית ביום שישי אחד לפני יותר משנתיים מ- 17.00 בערב עד 01.00 בלילה , ועד שהקטן לא עשה קקי היא פשוט לא הלכה הביתה, אלא ישבה והאכילה אותו את המעט שצלחתי להוציא מרוב גודש. היא ניגבה את דמעותיי, מחצה את שדיי, החליפה חיתולים, חיבקה את בעלי, סידרה את הכרית שתהיה נוחה, עודדה, חיזקה, נתנה עצות חכמות, סיננה לי טלפונים ו....סרבה לקבל תוספת תשלום. פיה, כבר אמרתי? כשאני כותבת עליה- אני דומעת באהבה.

תודה, העברתי את הכל ליולדת

כולל ההודעה שלך. זו בחורה שלא ממש מעורה בסצינת האמהות הטריות - הבנות שלה או-טו-טו בוגרות לחלוטין ועוזבות את הבית, והיא ילדה כעת עוד בת. הסביבה החברתית שלה גם היא של אמהות לילדים בוגרים והיא הרגישה די מתוסכלת מחוסר היכולת להניק ויותר מכך מחוסר הידע שלה היכן לקבל הדרכה. מקווה שהצלחתן לעזור לה...נפגשנו אתמול ב"בריתה" (ארוע השמור לנו לדיון אחר
) ורק אז הבנתי שהיא מחפשת עזרה בנושא... גילוי נאות: זו בת דודתי האהובה

אני ממליצה בחום על הדי הרפז

היא עזרה לי מאוד באופן אישי כי הייתי במצב של קמתי משבעה על מותה של אמי והלכתי ללדת את בתי והייתה לנו לעזר בכל עת בתקופה זו ועל כן תודתי לה.

לאה_מ

New member
הנה הפרטים של הדי הרפז וטובי גיש

שתיהן יועצות הנקה מוסמכות מאיזור חיפה. שמעתי דברים טובים על שתיהן מאמהות שנעזרו בשירותיהן הטובים. תמליצי לחברתך להעזר גם בפורום הנקה כאן בתפוז - היא תקבל תמיכה נפלאה שם.

ליליה, אני נעזרתי בטובי גיש

והיא אכן מקסימה. אם את צריכה עוד אחת (אישה ממש ממש מקסימה), תפני אלי במסר ואעביר לך את פרטיה.

תודה לכן, בשמי ובשם היולדת ../images/Emo24.gif

התינוקת, אגב, מקסימה. ראיתי אותה היום בפעם הראשונה. עושה חשק. מה, הם באמת נולדות כ"כ קטנות?

למעלה