עזרה בהכנת סבון טבעי

עזרה בהכנת סבון טבעי

שמחה שמצאתי אתכם! לאחרונה אני מתעניינת בהכנת נרות, סבון טבעי מוקשה ונוזלי, הכנת קרמים ומרקחות טובות ואף מהילת שמנים... היכן אוכל למצוא מידע מקצועי וידידותי המתאר שלב אחר שלב את תהליך ההכנה של מוצרים אלו? -בעברית, אם יש!!! תודה

../images/Emo140.gifברוכה הבאה רוח מדברית

תודה לך, אני מקווה שאולי בלוחות תמצאי את מבוקשך ובטוח שיענו לך פה בפורום נשמח לשמוע ממך,בהצלחה יום מבורך לך.

הצעה

במספר מקומות המלמדים רפואה משלימה וקורסי ארומתרפיה, מלמדים גם קורס די קצר של קוסמטיקה טבעית, שכוללת הכנת קרמים, סבונים, מרקחות ועוד דברים טובים וריחניים.... הקורסים האלה די קצרים אך ממצים. והכי טוב - ללמוד קורס שלם בארומתרפיה, במקום טוב, במסגרתו לומדים גם את הדברים האלה ובעיקר באילו שמנים ניתן להשתמש בשילובים הטובים ביותר על מנת הלשיג תכונות מרפאות לקרמים ולסבונים. אני מצרפת קובץ על הכנת סבון, כפי שאני למדתי להכינו בסדנה מיוחדת לכך (אני לא מפרסמת כאן היכן מסיבות מובנות וזה גם לא ממש משנה, אבל הזכויות בהחלט שמורות להם) ובקורס ארומתרפיה. יש דרכים נוספות, כמובן. שימי לב לאזהרות הרשומות שם... בהצלחה!

כמו כן, אשמח אם תוכלי לשלוח לי

למייל כאן את המקומות בהם ניתן לעבור קורס מזורז לקוסמטיקה טבעית ושוב תודה

אצלי הוא עולה

ניסיתי בשני מחשבים שונים והוא עולה שלחי לי במסר את המייל שלך ואשלח לך את הקובץ ישירות.

asafasaf26

New member
מספר שאלות לגבי הסבון

1.האם אפשר להשתמש בו גם כשמפו שיער? 2.סודה קאוסטית (סודיום הידרוקסיד,= זה SLS?? סודיום לוראל סולפט? 3.אם זה לא SLS אז איפה קונים אותו? תודה:)

כמה תשובות..

הסבון עליו כתבתי זהו סבון מוצק, לא נראה לי שנעים להשתמש בו בתור שמפו... סודה קאוסטיק סימנה (ומרכיביה הכימיים) הוא NaOH ואילו סודיום לוראל סולפט הינו מרכיב שנמצא בדטרגנטים סינתטיים. הדטרגנט הסינתטי הוא מנקה רב עוצמה יותר, אך לא אליו הכוונה כאן. הוא גם מייבש יותר את העור. סודה קאוסטיק (NaOH כאמור) ניתן לקנות בכמויות מדודות של 115 גר' במקומות המשווקים שמנים וציוד למטפלים. זהו חומר חריף מאוד שמשתמשים בו גם שרברבים לפתיחת צנרות סתומות במיוחד, אך אני לא בטוחה שהם משתמשים באותה האבקה ממש. בוא נאמר, שלא הייתי קונה משרברב, או מהטמבוריה השכונתית..

הסודה קאוסטית הינה אותו החומר שחברי

שחברינו השרברבים משתמשים בה. זהירות חומר מסוכן לשימוש . ניתן להשתמש בגלצרין - שכבר עבר את התהליך הכימי של הסודה קאוסטית , נוח לעבוד איתו, ולא צריך להשתמש במגן עיניים, נשימה וכו... אני מייצרת סבונים ונרות אשמח לעזור לך ולכל אחד אחר אפשר במסרים או בטלפון 054-5221334 המשך יום קסום שלי

אני אמשח גם לקבל מסר בקשר למקומות

בה אפשר לעבור קורסים של ארמופטיה,קוסמטיקה טיבעית

למעלה