עזרה בהיתלבטות.

החולם 42

New member
עזרה בהיתלבטות.

עד עכשיו הייתי ממש סגור על קטנוע 250 סמ"ק של קימקו, מהסוג גי דינק 250, ואז קראתי שיש את הקימקו אקסיטינג 250 סמ"ק, שלא הומלץ לי ע"י היבואן, אז מה יש לכם לאמר לגבי שני הקטנועים, ומי עדיף מבינהם, אני דווקא ממש היתלהבתי מהאקסייטינג ביגלל גודלו, והנוחות, אודה לתשובות תודה מראש.......

החולם 42

New member
המשך....

אבל הבנתי מהפורום שכשיש קורה מרכזית זה עוזר מאוד ליציבות, ולגי דינק אין כזאת האם לא משפיע עליו העינין תודה.

eitanamit1

New member
את האקסייטינג אני לא מכיר אבל

אני רואה שפרארי1 רשם עליו שהוא לא חלום רטוב.
לגבי הג'ידינק אני יכול להגיד לך מניסיון עבר שיש כמה דברים שהפריעו לי איתו:
-נפח המיכל דלק היה קטן יחסית (9 ליטר נראה לי)
- הוא לא היה לי נוח בנסיעות בינעירוניות

הכי טוב שתנסה בעצמך ואל תינעל על דגם/חברה מסויימת

פרארי1

New member
בגדול אתה צודק

ובכל זאת, קימקו הצליחו עם הג'י דינק לייצר קטנוע עם רצפה שטוחה שמתנהג טוב מאד, הרבה יותר טוב מהגרנד דינק הישן.

החולם 42

New member
היתיעצות

אני בנוסף מיתענין גם בגויי רייד 200, וגויי מקס 250, ההיתלבטות באה גם ביגלל המחיר, שאת גי דינק מקבל במחיר מעולה, והשאר קצת גבוהים ממנו, ומה אתם ממליצים מבחינת מותגים אחרים שאפשרי לחשוב עליהם, שיתאימו מבחינת הנסיעות שלי מבית דגן קרית גת, פעמים בשבוע לערך.....?

tostos1234

New member
הג'י דינק בעיניי יותר עירוני,לי-ם היה לי ארוך

וחסרה מהירות,(120) סגר, וגם 125 וגם 130,
לפני שנה עם טי מקס 500 הנסיעה לי-ם לא היתה נוחה אבל היתה מהירה,
אתה נוסע מקרית גת לראשון לציון (בית דגן,בסדר,) אם זה רמזורים כל הדרך, לא תרגיש קושי בנסיעה, (לחדרה וחזרה עם ג'י דינק על כביש 4 היה קל יותר מכביש החוף בגלל הרמזורים)
אתה מתכוון לנסוע בכביש מרומזר כל איזה 3 קילומטר או כביש ישר דוח עד לשם?

השאלה גם מה יותר חשוב לך, אורך חיים של הכלי, עלויות תפעול, נוחות ישיבה אולי? ורק נוחות ישיבה זה הכי חשוב?

הג'י דינק הוא לא קטנוע - הוא סוסנוע, אבל לי הוא עירוני ,

החולם 42

New member
היתיעצות.

אני מתכוון לרכב על כביש 40 כללי מקרית גת לכיוון רמלה בית דגן, וחזרה ואכן יש רמזורים בדרך, וגם החבר שהוא סוכן מכירות המליץ על הגידינק ולא על האקסיטינג לאחר ששמע את השימוש הצפויי, ומאוד מקווה שהכלי הנ"ל הוא אכן מתאים מבחינת שימוש לצרכיי, ההיתלבטות עלתה כי תמיד כתבו פה בפורום שהקורה המרכזית היא מוסיפה המון ליציבות והבטיחות,והאם זה נכון ליקנות את הג"דינק על האיקסיטינג ?

tostos1234

New member
האם אתה הולך לסחוב משהו בין הרגליים איתו?

ארגז קולה? לעצור בצד להניח קסדה באמצע ולדבר עם מישהו?
לעשות קניות איתו ולהניח את המוצרים באמצע הקטנוע?
אם אתה מוותר על ה"נוחיות " הזו, תוותר, זה אותו מנוע של אקסייטינג 250 בול (ככה רשום בהמון מקומות שקראתי) המנוע "לקוח " מאקסייטינג.
עניין של נוחות מול משקל, נכון, הקורה באמצע מוסיפה ליציבות ככה אומרים, המומחים יגידו יותר טוב ממני

פרארי1

New member
בקטנועים בהם אין רצפה שטוחה

הבליטה שנמצאת שם מכסה קורות של השלדה, שתורמות לקשיחות שלה.
כאשר הרצפה שטוחה, לרוב השלדה פחות קשיחה ונוטה יותר להתעוותות תחת לחצים של פניות.

susi11

New member
הג'יידינק לא מצטיין בנוחות

ואם כבר מדברים על פניות - אז מכמה פעמים בודדות שרכבתי עליו אני יכול להעיד שיש תחושת היגוי מעורפלת בפניות מהירות (המתלה הקדמי רך מאוד, והשילוב שלו עם גמישות השלדה גורם לנדנודים אורכיים כשעוברים על מהמורות או כשלוחצים בפניות). בכללי אני לא מבין מה ההלהבות מהקטנוע הזה. יש קטנועים הרבה יותר נוחים

פרארי1

New member
קראת את הדיווחים של בועז במסגרת ארוך הטווח?

הוא מדבר על שיפור בהיגוי ובהתנהגות לאחר החלפה לצמיגים איכותיים יותר מאלה איתם מגיע הכלי.

יצא לי לרכוב על הכלי שבועז בוחן, בטרם הוחלפו הצמיגים ותחושת ההיגוי לא הייתה מעורפלת, היא פשוט לא הייתה קיימת.
כאמור, בועז מדווח על שיפור דרמטי.

החולם 42

New member
דיון

ההיתלהבות היא גם מהמחיר שלו,שהוא גורם חשוב בבחירה, בנוסף כמובן שהוא איכותיי

למעלה