עזרה בהחלטה

shlmn

New member
עזרה בהחלטה

שבת שלום חברים, זהו, החלטתי להתקין צלחת על הגג. להחלטה קדמו יומיים של קריאת הודעות בפורום, וזו גם ההזדמנות להודות לכם על בנק מידע עשיר בנושא. המטרה שלי היא לקלוט את ערוצים 2 ו-10 הישראליים, וערוץ BBC פריים. לאור מה שהצלחתי להבין מהפורום, הציוד שאצטרך הוא כדלקמן, אנא מכם תקנו אותי אם אני טועה: 1. עבור ערוצים 2 ו- 10 אני צריך צלחת 1.2 המכוונת לעמוס, ואם בעזרת אותה הצלחת אני רוצה גם את ניילסאט, אני צריך עוד עינית (LNB?) אפשרות נוספת שלי היא להשתמש בצלחת של YES שהייתי מחובר אליה, על ידי חיבורה לממיר דיגיטלי חדש. 2. עבור ערוץ BBC פריים אני צריך צלחת נוספת בגודל 1.2 שתכוון להוטבירד. 3. אני צריך ממיר דיגיטלי FTA בסיסי שתומך בכתוביות. האם TOPFIELD 3030F או HORNET בסיסי יעשו את העבודה? 4. אם אני משתמש בשתי צלחות, האם עדיין מספיק לי ממיר אחד? 5. האם ישנה איזושהי אפשרות לקלוט את עמוס והוטבירד בעזרת אותה צלחת, באופן שתהיה קליטה נקיה גם בחורף? אנא תקנו אותי היכן שלדעתכם טעיתי, ואם יש לכם מה להוסיף אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה, יניב

דר שלמה

New member
תשובות בפנים

1. כן. עדיף שהצלחת תכוון לניילסאט ובעזרת עיינית נוספת תקלוט גם את עמוס. 2. עם צלחת 1.2 תוכל לקלוט את הוטבירד. 4. כן, אתה צריך להשתמש בדייסק. 5. אפשר אבל לא מומלץ.

jfelec

New member
נחמד שהצטרפת לחוסכים .כלומר

תחסוך כ-2400 ש"ח לשנה.ורציתי שתדע שאתה בכוון הנכון. בהצלחה.

למעלה