עזרה בהחלטה

xbusterayg

New member
עזרה בהחלטה

שלום לכווולם החלטתי לקנות מחשב כף יד אבל איזה זאת השאלה הגדולה ! אני צריך אותו בעיקר לקריאת ספרים, MP3 וצפיה בוידאו ( סרטים ) אחרי חיפושים ברשת החלטתי ללכת על אחד מאלה: HP iPAQ h2210 - יקר ומתקדם Dell Axim X5 Basic - זול, גדול ואין בלוטוס ,מעבד יותר חלש Dell Axim X5 Advanced-זול , גדול ואין בלוטוס על מה תמליצו ללכת ולמה? תודה.

2cookie

New member
אם יש לך כסף, ללא ספק על ה2210.

אם אתה מחפש קצת לחסוך ויכול להסתדר בלי BT, לך על האקסים החזק.

castroman

New member
צודק ../images/Emo45.gif

במאה אחוז
אני ממש ממש ממליץ ללכת על ה2210

שאלה??!!

האם ניתן לרכוש את ה - 2210 בארץ, איפה ובאיזה מחיר? אם ניתן רק בחו"ל אז האם ניתן להתקין עליו עברית? תןדה מראש על התשובות.

castroman

New member
../images/Emo26.gif

בארץ - בהנדי (אני חושב) ובאונרוד... מחירים - תבדוק באתר שלהם... וניתן להתקין עליו עברית בלי שום בעיה, אם אתה מביא אותו מחו"ל

ron20

New member
בצורה מסודרת ובמחיר תחרותי

לדעתי יהיה ניתן לרכוש את ה 2210 רק בנובמבר (כנ"ל לגבי כל המכשירים עם BT מובנה) נכון לעכשיו המחירים של המכשירים הנ"ל בארץ גבוהים משמעותית מחו"ל, אחרי פתיחת השוק ל BT תהיה יותר תחרות והיבוא יהיה מסודר. אגב האחריות של HP בינ"ל כך שאין ממש הבדל בין מכשיר מחו"ל למכשיר שנקנה בישראל. לגבי העברית - קסטרו ענה, אין בעיה

shaul4

New member
MIO 339 עם מצלמה נגן MP3

נראה גם מעניין יש בו גם נגן MP3 עם אוזניות ושלט גם אני מתלבט ואני חושב שאני אקנה אותו בגלל המצלמה והנגן WWW.MIO.CO.IL מוכרים אותו כבר באול סייל

castroman

New member
../images/Emo26.gif

המצלמה היא באמת יתרון, אבל אל תצפה למצלמה איכותית... בקשר לנגן - לא הייתי מתלהב מזה, כל PPC יכול לנגן MP3 ואתה יכול לחבר לכל PPC אוזניות ולשמוע באיכות מצוינת

2cookie

New member
זו מצלמה עם פלאש!../images/Emo99.gif

אני חושב שהיא תהיה טיפה יותר איכותית מהמעפנה של הזייר.... בכל מקרה, אחלה מכשיר אבל הוא נראה לי מעט יקר.

castroman

New member
בעקרון...

ההבדל לדעתי לפחות הוא קטן, מדובר במעבד מהיר יותר - אבל אפשר בעזרת תוכנות O/C למינהן להגדיל את המהירות מ300 למהירות של 400 ואף יותר, בכל מקרה בAXIM הפשוט הבטרייה חלשה יותר ואם אני לא טועה יש גם פחות זכרון

2cookie

New member
הבטריה זהה

ודווקא תחזיק יותר בגלל שהמכשיר חלש יותר. יש פחות זכרון, זה נכון, וגם פחות ROM, מה שמפחית את הסיכוי שיהיה אפשר לשדרג אותו למערכת ההפעלה הבאה. שכחת לציין שהאדבנסד גם בא עם עריסה ממש יפה.

xbusterayg

New member
בהמשך לשאלתי

מאיפה בארה"ב כדאי להביא? אם משהו יודע חנויות שיש להם מחירים טובים ואולי גם אתר אינטרנט?

castroman

New member
תריץ חיפוש בגוגל...

יש להם מנוע כזה שמשווה מחירים בכל ארה"ב - מומלץ מאוד
או לחלופין חפש בEBAY...

2cookie

New member
froogle.com

ואפשר לחפש גם באמאזון... amazon.com לינקים בתחתית הדף

למעלה