עזרה בהחלטה חברים...

mailmen191

New member
עזרה בהחלטה חברים...

שלום לכולם....
אני בארץ מנסה כבר כמעט שנתיים לפרוץ לשוק העבודה העצמאי עם עסקים בתחום האירועים (תקליטן בחתונות ומסיבות) וכקבלן שיפוצים. אני שופע ניסיון ואף תעודות (קבלן אינסטלציה מוסמך מטעם משרד התמ''ת) אך העבודה לא תופסת תאוצה על אף שאני מנהל מסעי שיווק ומכירה אינטנסיבים. רגע לפני שמתייאש סופית אני רוצה לשקול אפשרות ולנסות גם במדינה אחרת....
יש ביקוש למקצועות אלו באירופה (עדיפות לספרד,אנגליה,בודפשט,פראג וכדומה) בכלל ובקהילה היהודית בפרט ? והאם מישהו פה מכיר מקום שיהיה מוכן לקלוט עובד מישראל לעבודה לפחות בתור התחלה עד שיתמקם בארץ החדשה ? (אין ויזת עבודה או דרכון נוסף כרגע)

מחכה לשמוע את ברי הניסיון בתחום ואשמח לקבל פרטים וחוויות חיים בנושא.

תודה והמשך יום מקסים

בקר12

New member
שכח מזה. אף אחד לא יוציא לך ויזת עבודה בתחום

שלך. רק דרכון אירופי יעזור אבל ביננו, להיות שיפוצניק בסביבה זרה שאינך מכיר את שפתה ותרבותה זה לא להיט גדול וראיתי מכבר כמב שיפוצניקים ישראלים בלונדון.

forglemmigej

New member
נראה שלא

המצב לא טוב היום ביבשת בטח ובטח בשטח השיפוצים אפילו הפולנים נעלמו כבר ,אנשים שמים הכל על הולד ורק שתדע לך שמי שמרגיש ראשון שיש מיתון אלו הארכיטקטים שמפסיקות להגיע עבודות אליהם ואז יתר העבודות שקשורות לבניה גם מפסיקות וזה המצב כשנתיים כבר, אנשים פשוט לא מוציאים כסף.
אני לא אמשיך בקלישאה הרגילה שאם אתה מיוחד יותר מכולם בשטח שלך אז יש מצב .אין מצב.
ואגיד לך עוד משהו גם אם היה לך אזרחות של אחת ממדינות האיחוד זה לא פשוט היום .
נראה לי לאוסטרליה וקנדה יש תוכנית הגירה מסודרת ככה שמי שרוצה להצליח צריך להגביה עוף וזה אומר לפעמים להגיע לקצה השני של העולם אולי שם יתמזל לך יותר.

למעלה