עזרה בהורדה

or19951

New member
עזרה בהורדה

החלטתי שאני חוזר לקשת 19 שלי.. הבעיה היא שכבר אין לי את המשחק על המחשב. . אז נכנסתי לאתר הרשמי והתפלאתי [
] שההורדה השתנתה לגמרי.. אז הורדתי את הקובץ שיש שם, התחלתי לעשות התקנה וזה סיים, ואז הוא שאל אותי איפה לשמור את המשחק. בחרתי לשמור בתיקייה מסוימת, וזו ההודעה שקיבלתי
זה קרה לי גם במחשב אחר, חזק יותר.. מה עושים? איך אוכל לחזור לשחק?

D amaged R oses

New member
ישנה גם הורדה "נורמלית"

פשוט הקישור שלה כלכך קטן שצריך זכוכית מגדלת, וגם לא שמים לב http://download3.nexon.net/maplestory/fullversion/MSSetupv66.exe ואם תלך לעמוד ההורדה, תראה קישור קטן "click here" זה נמצא בתוך מלבן כחלחל קטן כזה, מתחת להורדה הגדולה, הרבה יותר נוח. גמאני לא מבינה למה נקסון שינו את זה

MiRi XD

New member
אור D:

חחח החלטת לחזור האהאהאהאהאה?!!?!?!?!?! חח סתם.. גם אצלי בעיות תכניות זה לא הצד החזק XDD.. בהצלחה D:

Guid

New member
לול מירי,

טוב לדעת שאת בחיים~ /tapuzforum/images/emo6.gif

deisy

New member
בדיוק מירי!

ואיזה בעיות עושה המייפל? אולי נוכל לעזור?

yonVata

New member
כן...

שינוי קצת את ההורדה בצורה מעצבנת... הנה לינק להורדה של הגרסה האחרונה של המשחק - תהנה

yonVata

New member
שכחתי להוסיף את הלינק..

אבל אני רואה שהקדימו אותי כבר

or19951

New member
תודה לכולם../images/Emo9.gif

אני מוריד עכשיו בדרך הרגילה..

eboy10

New member
../images/Emo207.gif שלום לכולם!!

בטח לא זוכרים, הייתי פה לא מעט איזו תקופה ואז עזבתי את מייפל ואת הפורום.. בכל מקרה, מי שזוכר כל הכבוד ומי שלא, לא נורא
אז ככה, אחרי כמה חודשים- חצי שנה בלי מייפל, קצת צבט לי בלב הגעגוע.. החלטתי לחזור לבדוק מה שלום ההאנטר החתיך שלי שלא ראיתי כבר המון זמן. הורדתי את המשחק מחדש (ונתקלתי באותה בעיה שבה עוסק השירשור אבל הסתדרתי). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר! אני מגיע למסך כניסה, כותב את שם המשתמש ואת הסיסמא, לוחץ על לוג-אין ואז הכל נתקע! ניסיתי כבר כמה פעמים ורק פעם אחת הצלחתי להגיע לשלב של הפין קוד וגם שם נתקעתי אחרי כמה שניות!! מה עושים עכשיו?

eboy10

New member
הפסקתי את האנטי וירוס, אני לא ב- 012..

עוד מישהו?

yonVata

New member
הנה משו שעשוי לעזור...

קח מדריך קצרצר שיעזור לך עם הנוד במקרה שישלך רק כי אני אוהב אותך
... http://www.maplestory.co.il/forum/lofiversion/index.php/t129189.html אם זה לא עובד כנראה שהפיירוול שלך חוסם את המשחק... במקרה כזה מה שאתה צריך לעשות זה דבר כזה (בהנחה שיש לך XP): כנס לתפריט התחל --> לוח בקרה --> חיבורי רשת ואינטרנט --> חומת האש של windows בחלון שנפתח תלחץ על הכרטיסיה "חריגים", אחריזה תבחר ב"הוסף תוכנה..." ותוסיף את קובץ ההפעלה של מייפל (שאם לא שינית את מיקומו בהתקנה נמצא כאן: c:\nexon\maplestory\MapleStory.exe מקווה שעזרתי

eboy10

New member
חחח תודה על האהבה אבל זה עדיין לא עזר..

אוף איזה באסה
אולי לא נועדתי לחזור לnabali שלי

ReallyWrong

New member
יויויו אני זוכרת אותך!

ומצטערת, בעיות טכניות זה לא הצד החזק שלי. אני עושה ריסט, מורידה מחדש ואם זה לא עובד מתנזרת ממייפל עד שהוא מחליט לעבוד שוב
+

למעלה