עזרה בהולה....

song4u

New member
עזרה בהולה....

בהמשך לשבוע השדרוג העצמי, אני מנסה להעביר את כל היומן שלי מהפאלם לאאוטלוק, אבל באאוטלוק אי אפשר לייבא קבצים שהפאלם עושה להם ייצוא... מישהו נתקל בבעיה , פתר אותה פעם ?!?!? הצילו, אני תקועעעעעעעע

raananta

New member
ישנה תוכנה שנקראת

pocket mirror היא מסנכרנת את הפאלם לאאוטלוק. תעשה סנכרון כזה, ואז תסנכרן את ה-PPC לאאוטלוק עם אקטיבסינק. די פשוט!

raananta

New member
בנושא הזה אני מניח שחברי פאלם יוכלו

לעזור יותר. למרות שאני חושב שהיא אמורה להגיע אם הדיסק המצורף למכשיר הפאלם שברשותך, או לפחות לחלק מהמכשירים. תנסה בפורום פאלם וחברים.

AYELET1

New member
תשובה מדוייקת. נותר לך רק להחליף

לפאלם

AYELET1

New member
אורח חולף , שכחת?...

אז אם בא אליך אורח ללילה או שניים, האם אתה מתנכר לכל יקירך?
(לא מקנאה בבני משפחתך
)

AmiDebesh

New member
צריכה להיות בדיסק ההתקנה של פאלם

עידכונים ניתן להוריד באינטרנט. תחפס אותם לפי chapura

song4u

New member
אין לי דיסק מאחר ו...

קניתי את הפאלם בשנת 99 בערך מה שאומר שזה כבר ענתיקה, מה שכן באתר שלהם הם רוצים איזה 70 דולר על התוכנה.... אין למישהו פתרון יצירתי אחר???

AYELET1

New member
אין. התכנה איננה תכנה חינמית.

ובקשות "יצירתיות", אם הן בלתי חוקיות, מקומן אינו פה.

song4u

New member
איילת יקירתי

כמובן שהכוונה ביצירתי לא היתה למשהו פרוץ חלילה וחס ולחילופין חס וחלילה, הכוונה הייתה לדרך מקורית אחרת להעביר את היומן מהפאלם לPPC מצטער אם פגעתי ו/או העלבתי ו/או הבהלתי....במישהו בעל זכויות יוצרים על סוגיהם השונים....

AYELET1

New member
SONG חביבי...

לא פגעת/העלבת/הבהלת איש (בכל אופן לא אותי) מכיוון שהדברים אינם תמיד כה ברורים, והפורום הוא פורום הנוגע אך ורק בנושאים שאינם מחוץ לחוק, הבהרתי נקודה זו. אין לי שום זכויות יוצרים בנוגע

2cookie

New member
יש משהו יצירתי../images/Emo3.gif אולי התוכנה

peacemaker יכולה לעזור במשהו...

AmiDebesh

New member
../images/Emo70.gifדרך אגב

התכנה המקורית שיש לי היא גם משנת 1999 כאשר קניתי את הפאלם IIIC. לאחר מכן עברתי ל 515, משם לתקופה קצרה ומעצבנת ל-zire 71. ועכשיו (בחודשים האחרונים) אני מסתגל לאט ובביטחון ל-Mio 558 החביב.

raananta

New member
SONG חשבתי על משהו!

אני לא יודע עם רכשת את המכשיר כבר או לא, וגם אם יש לך כוונות לרכוש אותו בארץ אבל חשבתי על משהו. אם אתה רוכש בארץ, בחנות גדולה, שיש לה חיבורים זמינים לכל סוגי המכשירים אז אולי הם יהיו מוכנים לעשות לך את השרות הזה על המחשבים שלהם??!?!?
אולי חינם אולי בתשלום אבל שווה בדיקה.

song4u

New member
כבר קניתי, אבל....

זה רעיון לא רע בכלל, אולי אני אבדוק איפהשהוא.... תודה....

למעלה