בהמשך לשבוע השדרוג העצמי, אני מנסה להעביר את כל היומן שלי מהפאלם לאאוטלוק, אבל באאוטלוק אי אפשר לייבא קבצים שהפאלם עושה להם ייצוא... מישהו נתקל בבעיה , פתר אותה פעם ?!?!? הצילו, אני תקועעעעעעעע
כמובן שהכוונה ביצירתי לא היתה למשהו פרוץ חלילה וחס ולחילופין חס וחלילה, הכוונה הייתה לדרך מקורית אחרת להעביר את היומן מהפאלם לPPC מצטער אם פגעתי ו/או העלבתי ו/או הבהלתי....במישהו בעל זכויות יוצרים על סוגיהם השונים....
לא פגעת/העלבת/הבהלת איש (בכל אופן לא אותי) מכיוון שהדברים אינם תמיד כה ברורים, והפורום הוא פורום הנוגע אך ורק בנושאים שאינם מחוץ לחוק, הבהרתי נקודה זו. אין לי שום זכויות יוצרים בנוגע
התכנה המקורית שיש לי היא גם משנת 1999 כאשר קניתי את הפאלם IIIC. לאחר מכן עברתי ל 515, משם לתקופה קצרה ומעצבנת ל-zire 71. ועכשיו (בחודשים האחרונים) אני מסתגל לאט ובביטחון ל-Mio 558 החביב.
אני לא יודע עם רכשת את המכשיר כבר או לא, וגם אם יש לך כוונות לרכוש אותו בארץ אבל חשבתי על משהו. אם אתה רוכש בארץ, בחנות גדולה, שיש לה חיבורים זמינים לכל סוגי המכשירים אז אולי הם יהיו מוכנים לעשות לך את השרות הזה על המחשבים שלהם??!?!?