עזרה בהגדרת צמחים

פיני007

New member
עזרה בהגדרת צמחים

יש לי אתר בו אני מציג מפרחי צמחי ארצנו. הבעיה שלי היא שאיני מבין בשמות הצמחים או והפרחים והייתי מעונין בעזרה ממישהו שמתמצא שיוכל לקטלג לי את 20 התמונות בשמות הנכונים. עבריים כמובן ו או בוטניים (בלעז כמובן). הנה האתר: http://community.webshots.com/album/6355599jcAVOmdOQc

raya

Well-known member
מה שהצלחתי לזהות.... 6- רקפת בר. 12- חוטמית (פרח בר ממשפחת החילמתיים) 7- צבעוני (נראה בר). 9- צבעוני כנ"ל. 4- אירוס (הארגמן או נצרתי). 5- היביסקוס. 8- נרקיס. 10+11 נראה כמו אמריליס (או בשמו הנכון הפיאסטרום) לא ראיתי 20 תמונות. מקווה שעזרתי ולא טעיתי רעיה

פיני007

New member
תודה תודה

את מבינה שאני אצטרך עכשיו לשבור את השינים לתרגם לאנגלית........ אבל תודה בכל זאת

raya

Well-known member
זה לא כל כך בעיתי.. בכל ספר יש גם את המינוח באנגלית. אם יש לך סבלנות, ועוד לא מאוחר, אכניס את המילים הלועזיות מאוחר יותר היום, או מחר. רעיה

raya

Well-known member
ובאנגלית.... 6. cyclamen persicum 7. tulip 4.iris 5. hybiscus 8. narcissus (יש גם סוגים הנקראים daffodil) 10. amarilys 3. velthemia וב"עברית" ולטהמיה רעיה

נעמי11

New member
שמות הצמחים../images/Emo20.gif

תמונה 1 - רותם המדבר (Retama raetam) תמונה 2 - קידה שעירה (Calycotome villsa) תמונה 3 - מין כלשהו של אלוי (Aloe), אולי אלוי אמיתי? (אלוורה - A. vera) ועוד הערה - בהודעתך כתבת שאתה מציג באתר מפרחי ארצנו, אך יש בו מספר צמחים תרבותיים, שאינם גדלים בר בארץ.

למעלה