עזרה בהבנת פריסה

orlly

New member
עזרה בהבנת פריסה

ערכתי פריסה פסיכולוגית מתוך האתר של אורי רז. יש לי שתי שאלות: 1. קלף 4 הוא קלף של תהליכי חשיבה קרה/לוגית. קלף 5 הוא קלף של תהליכי חשיבה חמה/ יצירתית - מה בדיוק זה אומר? ואיך אני צריכה להסתכל על הקלף שיוצא במיקומים אלו? 2. הפריסה שאני עשיתי יצאה כך: 1 - שתי חרבות. 2 - המגדל. 3 - הכוכב. 4 - 9 מוטות. 5 - 10 מוטות. 6 - 7 מוטות. 7 - 3 מוטות 8 - 3 מטבעות. 9 - 9 גביעים. 10 - 9 חרבות אודה לכם אם תעזרו לי בהבנת הפריסה, ואנא אמרו לי באיה קלף או קלפים אתם רואים את מה שאתם אומרים. תודה אורלי

scorpia

New member
ניסיתי להבין...

חסר שם הסבר על 3 קלפים: 3,4,5! אני מציעה שתשלחי מסר אישי לאורי רז (יש לו פה שרשור בפורום) ותבקשי ממנו הסבר!!! הכי טוב והכי כדאי!!!

uri_raz

New member
דילגתי על הסברים שנראו לי פשוטים

קלפים ארבע וחמש מדברים על שני סוגים שונים של חשיבה. חשיבה לוגית קרה היא מסוג החשיבה של סדרת החרבות, בעוד חשיבה יצירתית חמה היא מסוג החשיבה של סדרת המטות. החלוקה אף פעם לא ממש חדה וחלקה, אבל - הסוג הראשון מתייחס לסוג החשיבה של מנהל חשבונות (לעשות מתימטיקה פשוטה לפי הספר) ורס"ר משמעת (מה אומר התקנות היבשות לגבי התנהגות), וכיוב'. הסוג השני מתייחס לסוג החשיבה של אמן ('איך להביע בעזרת צורה וצבע ?') או של חוקר ('איך להוכיח את תחושת הבטן שלי ?').

למעלה